Nachtclub BIRD maakt namen voor zowel BIRDfest als aparte concerten bekend

Andreya Triana
Nachtclub BIRD maakt namen voor zowel BIRDfest als aparte concerten bekend
Door Maybellenee op 20 september 2013 - 16:04 1 Geïnspireerd door trendy nachtclubs en restaurants in metropolen als Londen, Berlijn en New York is BIRD hét jazzpodium en restaurant van Rotterdam dat muziekcultuur en eettraditie in één gezamenlijk concept heeft geplaatst. Jazz, maar ook aanverwante muziekstromingen als soul, latin, funk, hiphop, afrobeat en elektronica, vormen het uitgangspunt van de muziekprogrammering, aangevuld met andere, aan jazz gelieerde kunstdisciplines als performance poetry, film en beeldende kunst.

Nu de herfst wel erg opdringerig wordt, dropt BIRD wat hartverwarmend nieuws. De komende maanden staan artiesten als Roy Ayers, Blitz The Ambassador en Thundercat in BIRD. Ook is het weer tijd voor BIRDfest met o.a. Omar, Moodymann, Ashtraynutz, Andreya Trihoog ana, Sven Hammond Soul Re-Score Black Orpheus en Analog. Dit vindt plaats op 26 oktober. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



VRIJ1

VENGABOYS BIJ VRIJ IN OLYMPISCH STADION IN GLAZEN...Op vrijdag 1 november keert VRIJ terug voor een unieke editie in het...

Autumn Falls

NIEUWE NAMEN AUTUMN FALLS BRUSSEL Autumn Falls neemt de Brusselse clubs weer over voor de vierde editie van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.