No Art Festival kondigt volledige line-up aan met o.a Peggy Gou, ANOTR en Moodymann

peggy gou
No Art Festival kondigt volledige line-up aan met o.a Peggy Gou, ANOTR en Moodymann
Door tessamaria op 02 juni 2023 - 11:25 1 Op zaterdag 24 juni vindt het No Art Festival plaats in het Flevopark in Amsterdam. Normaliter onthult de festival organisatie de line-up pas op het laatste moment maar na het succes van de eerste editie kondigt de organisatie voor het eerst in de geschiedenis ver van tevoren de line-up aan.

Het volledige programma bestaat uit: Peggy Gou, ANOTR, Moodymann, DJ Tennis, Carlita, tINI b2b Shonky, TOMAN, Mateo Dufour b2b Alci, Deniro en Nedda Sou.

Het No Art Festival is een waar paradijs voor liefhebbers van house en elektronische muziek, met een bijzondere line-up van 's werelds meest gerenommeerde artiesten en opkomend talent, wiens namen normaal gesproken strikt geheim worden gehouden.

De reguliere kaartverkoop voor het No Art Festival is al van start gegaan. De 'early release', 'first release' en inmiddels ook 'second release' tickets compleet zijn uitverkocht. Er zijn nog wel 'final release' tickets verkrijgbaar voor €70,45 per stuk. Schaf hier je kaarten aan voor No Art Festival 2023.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Milkshake Festival

LAATSTE TICKETS UITVERKOCHT MILKSHAKE FESTIVAL...Reguliere tickets voor Milkshake Festival (28, 29 en 30 juli in het...

Vierdaagse

MUZIEKPROGRAMMA 53E EDITIE VIERDAAGSEFEESTEN... Van 15 t/m 21 juli vindt de 53e editie van de Vierdaagsefeesten plaats.De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.