Laatste tickets uitverkocht Milkshake Festival verloot onder donateurs voedselbank-actie

Milkshake Festival
Laatste tickets uitverkocht Milkshake Festival verloot onder donateurs voedselbank-actie
Door kimvanderzon op 02 juni 2023 - 11:35 1 Reguliere tickets voor Milkshake Festival (28, 29 en 30 juli in het Westerpark in Amsterdam) zijn uitverkocht, maar er zijn nog enkele tickets op een bijzondere manier te verkrijgen.

Op zaterdag 24 juni tussen 11.00 en 15.00 uur zijn de deuren van D.O.L.HOUSE op het Westergasterrein geopend. Bezoekers wordt gevraagd op dat moment houdbaar voedsel te doneren. Iedereen die dit doet, maakt kans op een gratis ticket voor de vrijdag, zaterdag of zondag of een van de laatste betaaltickets.

De omgekeerde supermarkt is een initiatief van Knappe Koppen voor de Voedselbank. Mensen met een voedselbankpas, kunnen hier gratis boodschappen doen. Marieke Samallo, organisator van Milkshake Festival: “Helaas speelt kwetsbaarheid een rol bij veel verschillende groepen in onze samenleving. Wij willen als Milkshake ook rondom dit probleem awareness creëren. Wij kunnen met deze actie een steentje bijdragen en daarvoor zijn zo’n 900 diverse tickets beschikbaar gesteld. Op deze manier supporten we de Amsterdammers die in armoede leven, voor een betere wereld. Sharing is caring!”

Naast de te verdienen tickets zijn er wederom guest-tickets gereserveerd voor organisaties die zich inzetten voor extra kwetsbare groepen binnen de LHBTQIA+ gemeenschap. Dit jaar gaan tickets naar Trans United, COA opvang voor asielzoekers LHBTIQ+ en de Regenboog-groep.

Mini Milkshake, dat traditiegetrouw op de vrijdagmiddag plaats vindt ten behoeve van de Stichting For All Who Love Foundation is uitverkocht. De bezoekers kunnen daar onder meer een optreden van Emily Brown verwachten. Fred van Leer is ambassadeur en host van de middag. Hij is in zijn nopjes met het feit dat de Mini-editie is uitverkocht: “‘Ik ben zo'n ongelofelijk trots dat Mini Milkshake zo snel is uitverkocht! Het is een mooi compliment voor alle vrijwilligers die hieraan werken. En als ik voor mezelf mag spreken: Het raakt mijn hart en ga iedere keer weer met een vervuld hart naar huis.”

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lokerse Feesten news

TIËSTO SLUIT 'SUPER SUNDAY' AF OP LOKERSE FEESTENVan 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een...

peggy gou

NO ART FESTIVAL KONDIGT VOLLEDIGE LINE-UP AAN MET... Op zaterdag 24 juni vindt het No Art Festival plaats in het Flevopark in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.