Tiësto sluit 'Super Sunday' af op Lokerse Feesten

Tiesto
Tiësto sluit 'Super Sunday' af op Lokerse Feesten
Door kimvanderzon op 02 juni 2023 - 12:09 1 Van 4 t/m 13 augustus vindt de 48e editie van de Lokerse Feesten plaats. Een mix van Belgische en internationale artiesten zal afreizen naar de Belgische stad Lokeren. Al eerder werden Goldband, The Opposites en Blur bevestigd om op te treden op het zomerse festival.

Vandaag hebben ze bekend gemaakt dat Tiësto het festival afsluit op zondag 13 augustus. ‘The Greatest DJ Of All Time’ (Mixmag) en ‘Nr 1 DJ’ (Rolling Stone) verkocht meer dan 35 miljoen albums en verzamelde meer dan 10 miljard (!) cumulatieve streams, en staat nu dus eindelijk op de Grote Kaai, voor wat belooft een epische slotavond te worden.

De Lokerse Feesten is een jaarlijks terugkerend festival. Het festival duurt 10 dagen en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. In het verleden waren grote namen als Iggy Pop, Pixies, The Prodigy en Snoop Dogg te bewonderen op het podium in Lokeren. Het festival biedt een breed programma aan muzikale acts, waaronder rock, pop, dance en hip-hop.

De kaartverkoop voor het festival is al begonnen. Koop hier je kaarten voor Lokerse Feesten 2023. Dagticket prijzen variëren tussen €50 en €55 per stuk.

Extra bonus: maandag 14 augustus is brugdag! Tickets voor avond gaan in verkoop op zaterdag 3 juni om 10u. Koop hier je tickets voor Brugdag. De volledige dance line-up voor deze dag wordt zeer binnenkort aangekondigd.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Appelpop 2023

PROGRAMMA GRATIS APPELPOP COMPLEET MET O.A. RACOON,...Appelpop maakte afgelopen weekend de laatste namen bekend voor hun 30e...

Milkshake Festival

LAATSTE TICKETS UITVERKOCHT MILKSHAKE FESTIVAL... Reguliere tickets voor Milkshake Festival (28, 29 en 30 juli in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.