Milkshake Festival voor het eerst drie dagen

Milkshake Festival
Milkshake Festival voor het eerst drie dagen
Door sjoertb op 02 februari 2023 - 11:27 1 Er komt een extra dag bij voor Milkshake Festival. Het festival beleeft namelijk op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juli 2023 voor het eerst een driedaagse editie.

Op vrijdag 28 juli vindt van 20.00 uur tot 02.00 uur de Grand Opening plaats in de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam. Daarna staat op zaterdag 29 en zondag 30 juli het Westergasterrein geheel in het teken van Milkshake Festival.

Tickets voor Milkshake Festival zijn hier verkrijgbaar. Vanaf 7 februari zijn de gecombineerde reispakketten te koop, terwijl op 14 februari de reguliere kaartverkoop van start gaat.

Marieke Samallo, oprichter van Milkshake Festival: “Dit is weer een mooie nieuwe toevoeging aan Milkshake. We begonnen ruim tien jaar geleden als eendaags event, zijn sinds 2016 naar twee dagen gegaan en nu dus een driedaagse met een ‘opening night’ als aftrap. Ik kijk er nu al naar uit! Het wordt groots en spectaculair in de stijl van ons festival, hoewel het natuurlijk aan de bezoeker is om daarover te oordelen. Maar wij kunnen niet wachten om op vrijdag 28 juli de deuren van de Gashouder te openen.”

Foto: Milkshake Festival 2017 door Melanie Lemahieu

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maan

MAAN, SNELLE, MART HOOGKAMER EN MEER OP 538...538 viert Koningsdag weer in Breda. Op donderdag 27 april is 538 Koningsdag...

Racoon

NIEUWE NAMEN BOSPOP 2023: O.A. RACOON EN BILLY F... Er zijn nieuwe artiesten aan het programma van Bospop 2023 toegevoegd:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.