Where The Wild Things Are hoopt op coherentere bezoekersgroep

bananenpaknieuws
Where The Wild Things Are hoopt op coherentere bezoekersgroep
Door Marz667 op 17 oktober 2013 - 09:46 1 De organisatie achter Where The Wild Things Are hoopt op een meer samenhangende bezoekersgroep, dat laten ze weten in een interview aan 3VOOR12. Het festival trok vorig jaar veel bezoekers die andere verwachtingen hadden van het festival.

'Als we nu wat meer namen bekend maken dan weten de mensen ook wat meer welke kant we met het feestje opgaan en dan krijgen we een wat coherentere bezoekersgroep', aldus de organisatie. In 2013 verkocht Where The Wild Things Are uit voordat de line-up bekend was.

'We zagen wat bananenpakken rondlopen, die dachten misschien dat ze een soort Valtifest-achtige programmering kregen. Dat clashte misschien een klein beetje met de 'baardstrokers', de mensen die de alternative/indie gitaarbandjes leuk vinden', aldus de organisatie in het interview.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



glastonburylogo

METALLICA-DRUMMER HINT NAAR GLASTONBURY-OPTREDEN'We hebben het geluk gehad om op elk festival in de wereld te mogen spelen,...

glastonburylogo

EERSTE NAAM VOOR GLASTONBURY 2014 BEKEND DJ duo Stanton Warriors zijn de eerste bevestigde naam voor het...

REACTIES

Avatar DownNOLA
do 17 okt 2013 11:40

DownNOLA Bananenpakdragers en andere verkleedpartijen van mensen boven de 16 moet je sowieso bij de ingang weren. Pak uit, of anders kom je er niet op. Carnaval is in februari/maart.

 0
geen avatar
do 17 okt 2013 13:33

DjoekeF Ik snap het hele idee van verkleed naar een festival gaan sowieso niet. Je komt toch voor de muziek en de gezelligheid?

 0
Avatar BasP
vr 18 okt 2013 16:48

BasP Als iemand in een bananenpak wilt dansen moet ie dat toch lekker doen, gebeurt er nog eens iets opeen festival, azijnpissers ;)

 0
Avatar CmpngFlghtTLwlndsPrd
vr 18 okt 2013 17:58

CmpngFlghtTL.. Pff jankers. Lache man een leuk pak aan naar een festival. Ik heb het nog nooit gedaan maar ik kan er vaak wel hartelijk om lachen.

Beter weigeren ze shirts met afgezaagde tesksten. De shirts met ''irritant'' ipv irriterend en ''ad/hd'' ipv ac/dc.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.