Blood Red Shoes, The Strypes e.a. voor Paaspop

Blood Red Shoes
Blood Red Shoes, The Strypes e.a. voor Paaspop
Door Maybellenee op 11 december 2013 - 11:50 1 Niels Geusebroek, DJ Fresh, Blood Red Shoes, The Strypes, Baskerville, Eelke Kleijn, Mighytfools, The Skints, Quintino, Bliksem, Candybar Planet, Franky Rizardo en Shermanology zijn de nieuwste namen op de poster van Paaspop. Dit heeft het festival bekend gemaakt via twitter.

Met nog een krappe maand om je Early Bird ticket te kopen is de line-up van Paaspop in Schijndel weer flink uitgebreid. Ook Triggerfinger, De Jeugd Van Tegenwoordig, Band Of Skulls en Kensington zullen tussen 18 en 20 april te vinden zijn op het festival. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk een tipi ,flexotel of één van de andere nieuwe kampeermogelijkheden te boeken.roskildefestivalnews.jpg

ARCTIC MONKEYS VOOR ROSKILDEHet Deense Roskilde Festival maakt vandaag bekend dat Arctic Monkeys...

dour2012news

PHOENIX E.A. VOOR DOUR Vanmorgen heeft het Belgische Dour Festival via twitter haar eerste namen...

REACTIES

geen avatar
wo 11 dec 2013 12:57

Renze BLOOD RED SHOES! Hopelijk komt deze band ook nog ergens anders, want anders moet ik weer veel te veel geld uitgeven voor één band. Mja het is dan wel BLOOD RED SHOES, oftewel één van mijn favorieten :)

 0
Avatar jeroensiep
do 12 dec 2013 11:07

jeroensiep Renze schreef:
BLOOD RED SHOES! Hopelijk komt deze band ook nog ergens anders, want anders moet ik weer veel te veel geld uitgeven voor één band. Mja het is dan wel BLOOD RED SHOES, oftewel één van mijn favorieten :)
Als je Blood Red Shoes een beetje volgt dan kun je ervan uitgaan dat ze weer vrijwel overal staan. Tenminste, in de afgelopen jaren stonden ze altijd wel op Pukkelpop, Dour Pinkpop, Werchter, Hurricane of noem het maar op.

 0
geen avatar
do 12 dec 2013 11:44

Renze Hopelijk ook nog Melkweg, Tivoli of Paradiso :) Ik ga namelijk volgend jaar waarschijnlijk alleen naar FortaRock 2014 van de festivals.

 0
geen avatar
do 12 dec 2013 11:45

Renze weet nog dat ze in 2012 inderdaad overal stonden, toen traden ze in 1 jaar ongeveer 7 keer ofzo op in Nederland. Heb ze toen alleen in Melkweg Oude Zaal gezien, en het was een topfeest!

 0
geen avatar
di 17 dec 2013 15:54

Renze Melkweg Oude Zaal het is!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.