Stromae op Pinkpop 2014

Stromaegroot.jpg
Stromae op Pinkpop 2014
Door HarmG op 22 december 2013 - 16:39 1 De organisatie van Pinkpop maakt vandaag bekend dat Stromae volgend jaar ook van de partij is op het festival. De zanger sluit zich aan bij Metallica, Arcade Fire en Bastille die eerder al bevestigd zijn.

Stromae speelde gisteren nog voor een uitverkochte Melkweg in Amsterdam. De komende tijd speelt hij nog meer shows op Nederlandse bodem, waaronder een in Vredenburg. In België volgen nog shows in de Lotto Arena, Vorst Nationaal en Paleis 12.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wacken OpenAir 2014 Sold out

MOTORHEAD VOOR WACKEN 2014Middels de traditionele adventskalender is Motorhead bevestigd voor de...

Festivalinfo headphones

NIEUWE RUSTIE EN MEER IN FI LIVE Het wordt in verband met de feestdagen misschien iets stiller in het...

REACTIES

Avatar Maynard-J
ma 23 dec 2013 09:34

Maynard-J Dit is eng... net was ie op de radio en dacht ik "die zou eigenlijk best leuk staan op Pinkpop". Nou lees ik dit.

Tot nu toe hele fijne namen, vooral Arcade Fire.

 0
geen avatar
ma 23 dec 2013 13:53

wilm Zeker mooie namen tot nu toe. Ik wacht nog wel op bands als Arctic Monkeys, Imagine dragons e.a., maar verwacht dat deze in de loop der tijd nog wel bekend gemaakt worden.

 0
Avatar Sailor
wo 25 dec 2013 21:53

Sailor wilm schreef:
Zeker mooie namen tot nu toe. Ik wacht nog wel op bands als Arctic Monkeys, Imagine dragons e.a., maar verwacht dat deze in de loop der tijd nog wel bekend gemaakt worden.
Arctic Monkeys zou inderdaad geweldig zijn. Geweldige band, maar ik zou als prog. rock fanaat ook Steven Wilson of Dream Theater als hoe noem je het subheadliner willen adviseren. Uiteraard aangevuld met My Morning Jacket en als Nederlandse band Dewolff.

 0
geen avatar
vr 27 dec 2013 20:47

Samba Steven Wilson op Pinkpop? Geloof je het zelf?

 0
Avatar Sailor
za 28 dec 2013 00:40

Sailor Samba schreef:
Steven Wilson op Pinkpop? Geloof je het zelf?
Nee, maar ik geef mijn mening. Het zou leuk zijn als jij ook je mening zou geven. Kritiek leveren op anderen is zo goedkoop zonder een eigen mening.

 0
Avatar DownNOLA
za 28 dec 2013 13:16

DownNOLA Hij is van mening dat jouw hoop op goede bands op Pinkpop enigszins zinloos is, hoe is dat geen mening dan?

 0
geen avatar
za 28 dec 2013 22:35

Covenant @Samba, Steven Wilson stond al eens op Pinkpop, in 2008 met Porcupine Tree, dus zo gek is de gedachte van Sailor niet.

Vraag me echter wel af of je als Prog fanaat veel mag verwachten van Smeets, die beste man heeft nu al de grootst mogelijke moeite om zijn wei vol te krijgen. Het zal hem niet helpen als hij opeens goede bands gaat programmeren :o)

 0
Avatar QuintMidas
ma 30 dec 2013 08:53

QuintMidas @Covenant (en vele anderen): Geen idee of je hem gezien hebt, maar pasgeleden was de documentaire Mr. Pinkpop (http://programma.ntr.nl/238/het-uur-van-de-wolf/detail/aflevering/6000010204/3Doc:-Mr.-Pinkpop) op de tv. Als je die had bekeken, dan had je geweten dat Smeets al decennia (in tegenstelling tot wat hier geloofd wordt) de programmering niet doet, maar dat dat ion handen van Mojo is. Sterker nog, Smeets schijnt zelfs fel tegen te zijn geweest op het boeken van acts die hier sterk afkeurend becommentarieerd werden (Gers "Ik neem je meeheeheehee" Pardoel).

 0
geen avatar
ma 30 dec 2013 20:45

Covenant Mooie documentaire! Heb nu wel wat meer respect voor Smeets, al blijft het een moeilijke man. Het grootste probleem van Pinkpop is, mijns inziens, dat er te weinig te beleven is en het te vroeg afgelopen is elke dag. Hierdoor blijft het grote publiek weg in de jaren dat er geen échte publiekstrekkers zijn. Ik ben er twee keer geweest (2002 en 2007) omdat er toen veel voor mij aansprekende bands waren, maar zodra de laatste band gespeeld heeft, of als er net een paar uur bands staan die niet van je gading zijn dan is Pinkpop geen beste plek om te vertoeven.

Lowlands bewijst dat je geen grote namen nodig hebt om uit te verkopen, als het maar leuk is. Werchter bewijst dat je nauwelijks aankleding nodig hebt om altijd een vol veld te hebben, als je maar voor grote namen zorgt. Ergo, als er zo weinig te doen blijft op Pinkpop, buiten de bands, dan moet Smeets dus (of na het zien van de docu; eigenlijk Mojo) met een sterker programma komen :o)

 0
Avatar deHertog
ma 30 dec 2013 22:07

deHertog the Smeets is a lie

 0
Avatar Sailor
di 31 dec 2013 22:16

Sailor Leuke reacties. Als prog rock liefhebber (een uitstervend ras) en ja PP is niet al te prog rock vriendelijk. Ik blijf hopen op bands als Porcupine Tree(Steven Wilson) en Dream Theater, aangevuld met een band als Pendragon. Maar ja Samba zal ongetwijfeld (misschien terecht) reageren met " Dream On"(Aerosmith).

 0
Avatar Sailor
di 31 dec 2013 22:24

Sailor DownNOLA schreef:
Hij is van mening dat jouw hoop op goede bands op Pinkpop enigszins zinloos is, hoe is dat geen mening dan?
Geweldig ik mag jouw gevoel van humor wel.

 0
Avatar Sailor
di 31 dec 2013 22:44

Sailor Covenant schreef:
@Samba, Steven Wilson stond al eens op Pinkpop, in 2008 met Porcupine Tree, dus zo gek is de gedachte van Sailor niet.

Vraag me echter wel af of je als Prog fanaat veel mag verwachten van Smeets, die beste man heeft nu al de grootst mogelijke moeite om zijn wei vol te krijgen. Het zal hem niet helpen als hij opeens goede bands gaat programmeren :o)
Terechte opmerking. Als prog fan kan ik naar de Boerderij in Zmeer gaan inzake progdream 3 etc., Maar de in mijn ogen geweldige bands zoals tegenwoordig Steven Wilson (geweldenaar/Porc. Tree), Dream Theater,Pendragon, The Flower Kings etc kan je niet vinden op 1 festival terrein. Jammer voor mij.

 0
Avatar Sailor
di 31 dec 2013 23:25

Sailor QuintMidas schreef:
@Covenant (en vele anderen): Geen idee of je hem gezien hebt, maar pasgeleden was de documentaire Mr. Pinkpop (http://programma.ntr.nl/238/het-uur-van-de-wolf/detail/aflevering/6000010204/3Doc:-Mr.-Pinkpop) op de tv. Als je die had bekeken, dan had je geweten dat Smeets al decennia (in tegenstelling tot wat hier geloofd wordt) de programmering niet doet, maar dat dat ion handen van Mojo is. Sterker nog, Smeets schijnt zelfs fel tegen te zijn geweest op het boeken van acts die hier sterk afkeurend becommentarieerd werden (Gers "Ik neem je meeheeheehee" Pardoel).
Je hebt gelijk. Ik heb als prog fanaat(deskundige) aan de bar gestaan met diverse Podium eigenaren. Mojo bepaalt in vele gevallen de programmering in de zgn "onafhankelijke poppodia".Niet meedoen betekent in veel gevallen een faillissement. Vandaar mijn respect richting Ahoy. Hoe lang kunnen ze dit nog volhouden?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.