Huntenpop introduceert Huntendwarspop

Huntenpopnieuws
Huntenpop introduceert Huntendwarspop
Door klaask op 16 juni 2014 - 13:32 1 De organisatie van Huntenpop introduceert dit jaar Huntendwarspop, het 'eerste inclusieve popfestival van Nederland'. Huntendwarspop wil zoveel mogelijk mensen met een beperking (verstandelijk, psychisch, lichamelijk) in de gelegenheid stellen als reguliere bezoekers deel te nemen aan het zomerse Achterhoekse popfestival Huntenpop in Ulft.

"Doordat Huntendwarspop actief mensen met een beperking uitnodigt naar het festival te komen, zal er een grotere groep mensen met beperking aanwezig zijn, zodat men zich niet alleen en ‘anders’ voelt", aldus de organisatie.

Voor mensen met een beperking (en de begeleiding die zij nodig hebben) zijn er entreekaarten voor een lagere prijs. Het festival vindt dit jaar plaats op 23 augustus en heeft onder meer Jett Rebel, Kensington, Therapy? en Guus Meeuwis op de affiche staan.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pisart Festival 20131

UB40, ROWWEN HÈZE EN MEER VOOR PISART FESTIVALDe organisatie van het Pisart Festival heeft zojuist het volledige programma...

welcometothevillage

LAATSTE PODIUMPLEK WELCOME TO THE VILLAGE NAAR RONDÉ De Utrechtse indieband Rondé heeft de laatste podiumplek op Welcome to The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.