Brabant Open Air wegens gebrek aan belangstelling afgelast

Handsome Poets
Brabant Open Air wegens gebrek aan belangstelling afgelast
Door klaask op 27 augustus 2014 - 11:24 1 De zesde editie van Brabant Open Air gaat niet door. Er werden tot nu toe amper 400 kaarten verkocht en dat is veel te weinig. De organisatie kan de lage belangstelling niet verklaren. Aan de line-up kan het volgens haar niet liggen. Onder meer Handsome Poets (foto), Jurk!, Jett Rebel en Niels Geusebroek stonden op het affiche.

Het festival zou op 13 en 14 september plaatsvinden in Tilburg. Vorig jaar, toen Eindhoven nog de thuisbasis was, werden 13.500 kaarten verkocht. De organisatie weet niet of het festival volgend jaar opnieuw georganiseerd gaat worden.

Mensen met een kaartje krijgen hun geld terug. Ze dienen voor 13 september via de website van het festival een teruggaveformulier invullen.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rufus Wainwright news

RUFUS WAINWRIGHT OP UTRECHTSE NACHT VAN DE POËZIETivoliVredenburg heeft Rufus Wainwright gestrikt voor de 32e Nacht van de...

Speedfest2014

THE ADICTS EN MEER NAAR SPEEDFEST Het Eindhovense herfstfestival Speedfest heeft drie nieuwe namen aan de...

REACTIES

geen avatar
vr 29 aug 2014 20:07

fdirk Ik vind het niet zo raar. Het is ooit begonnen als Bavaria open Air en werd een groot succes. Daarna Brabant open Air en verhuisde naar Eindhoven. Nu zou het weer verhuizen, nu naar Tilburg. Het is geen kermis? Maar een festival. Ze hadden het gewoon Bavaria open air moeten houden.

 0
Avatar rockingbartsimpson
za 30 aug 2014 16:59

rockingbarts.. is ook niet raar, maar heeft niks met verhuizing of iets dergelijks te maken. er staat gewoon een line-up zonder internationale artiest.. vorig jaar ed kowalczyk (van live). ook guus meeuwis en blof, trekt toch een bepaald publiek de laatste 2. in 2012 had je kaiser chiefs als internationale artiest.. het ligt aan de programmering imo.

 0
Avatar CmpngFlghtTLwlndsPrd
ma 01 sep 2014 09:48

CmpngFlghtTL.. Dit festival is altijd ellende geweest. In de jaren dat het Bavaria open air was was het niet uitverkocht en waren kaarten stervens duur. Nu blijven ze verhuizen en krijgt het festival nooit sfeer. En de line up dit jaar is echt om te janken. Ik zeg stekker er uit.

Op de locatie van Bavaria open air in Lieshout (naast Bavaria) is nu ZO Festival. Dit is een festival met sfeer en kost ook nog niet de helft van BOA.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.