Brabant Open Air krijgt tweede podium met Brabants talent

Iris Penning
Brabant Open Air krijgt tweede podium met Brabants talent
Door klaask op 25 augustus 2014 - 12:16 1 Brabant Open Air pakt in de komende editie uit met een tweede podium, dat gereserveerd wordt voor opkomende acts uit de provincie. De eerste vijf namen zijn bekend: James Wood, Iris Penning (foto), Jeroen Kant, Flip Noorman en de Noormannen en Envy The West. Vijf andere namen volgen binnenkort.

Het tweede podium is het resultaat van een samenwerking met het Tilburgse podium 013 en Proud of the South, dat weer een samenwerking is van de zes grote Brabantse podia (013, Effenaar, Gebouw-T, Groene Engel, Mezz en W2) en het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur (BKKC), met als doel om Brabantse acts een duw in de rug te geven.

Op Brabant Open Air, dat op 13 en 14 september plaatsvindt op het Van Gend en Loos-terrein in Tilburg, staan dit jaar verder onder meer Handsome Poets, Jett Rebel, The Kik en Dotan.


Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



desertfest

CONAN, HERDER EN VIJF ANDERE NIEUWE NAMEN DESERTFESTDe organisatie van Desertfest in Antwerpen heeft zeven nieuwe namen bevestigd...

Mysteryland

MYSTERYLAND KRIJGT 60.000 BEZOEKERS EN WIL MEERDAAGS Afgelopen zaterdag genoten 60.000 bezoekers uit 56 landen van een uitverkocht...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.