Nieuw online festivalprogramma genaamd #eindhovenfestival voor de kerstvakantie

#eindhovenfestival news_groot
Nieuw online festivalprogramma genaamd #eindhovenfestival voor de kerstvakantie
Door KaylynB op 30 november 2020 - 14:26 1 Met een kerstvakantie in het vooruitzicht waarin veel minder te doen is dan normaal, hebben de culturele instellingen een divers programma genaamd #eindhovenfestival georganiseerd. Het festivalprogramma is samengesteld in samenwerking met amateurverenigingen en creatieve makers in Eindhoven om zo iedereen een podium te bieden. Dit heeft geresulteerd in maar liefst 70 programma’s, livestreams en pre-recorded onderdelen. Dagelijks zijn er 5 activiteiten te zien op het online platform, die iedereen kan bekijken via het scherm van de computer, mobiel of tablet.

Ze bieden dans, concert, films, quizen, cabaret, workshops en lezingen. Het programma is breed en veelzijdig en het is voor jong en oud. Er is een speciaal middagprogramma voor de jongsten en een avondprogramma voor de hele familie. Host van het festival is stadsdichter en muzikante Iris Penning.

Op de website van #einhovenfestival wordt binnenkort het volledige programma bekendgemaakt en start de kaartverkoop. Een festivalticket voor alle 14 dagen kost 5 euro.

Iedere dag staat er één gratis show op het programma. Bij aankoop van het festivalticket ontvangt de bezoeker een speciale link die toegang geeft tot alle livestreams en pre-recorded onderdelen. De bezoeker kan onbeperkt kijken en terugkijken (tot een week na het festival).
 
#eindhovenfestival is van 18 tot en met 31 december te bewonderen.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHoogte80 Festival

HOOGTE80 FESTIVAL KRIJGT 1,5 METER EDITIE IN 2021De organisatie van het Hoogte80 Festival is begonnen met de voorbereidingen...

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival news

ALCATRAZ HARD ROCK & METAL FESTIVAL KOMT MET TIEN... Het Belgische Alcatraz Hard Rock & Metal Festival heeft vandaag 10 namen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.