Hoogte80 Festival krijgt 1,5 meter editie in 2021

Hoogte80 Festival
Hoogte80 Festival krijgt 1,5 meter editie in 2021
Door KaylynB op 01 december 2020 - 11:16 1 De organisatie van het Hoogte80 Festival is begonnen met de voorbereidingen voor de editie van 2021. Het festival voor theater, muziek, dans en ontmoeting start zoals altijd op Hemelvaart en loopt van 13 t/m 16 mei 2021. Het wordt echter een andere editie dan de bezoekers gewend zijn. De organisatie gaat namelijk uit van een anderhalve meter editie.

Hoogte80 Festival heeft een eigen routekaart ontwikkeld, gekoppeld aan de risiconiveaus van het RIVM. De ervaringen van het Theater Terras, wat het festival eind augustus organiseerde, wordt meegenomen naar een festivalformule voor 2021.

Wanneer er geen sprake is van een risiconiveau meer dan komen daar extra sideshows en straattheater en installaties bij die interactie aangaan met een groter publiek. Is het risiconiveau ernstig dan wordt het programma zoveel als mogelijk naar een digitale omgeving gebracht.

Het Hoogte80 Festival is en blijft gratis toegankelijk.Longitude 2021 news

EERSTE NAMEN VOOR LONGITUDE FESTIVAL O.A. KENDRICK...Het Ierse Longitude Festival heeft voor de zomer van 2021 de eerste namen...

#eindhovenfestival news

NIEUW ONLINE FESTIVALPROGRAMMA GENAAMD... Met een kerstvakantie in het vooruitzicht waarin veel minder te doen is dan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.