Festival deBeschaving op nieuwe locatie

Door Soeperman87 op 19 maart 2007 - 13:32 1 Vier jaar lang was het terrein aan de Europaweg de thuishaven van Festival deBeschaving. Omdat de gemeente tegemoet moet komen aan de oprukkende woningbouw, is het terrein echter veranderd in een bouwplaats. De organisatie van het festival moest op zoek naar een nieuwe locatie. Die is nu gevonden.

Het Projectbureau van de gemeente Utrecht kwam uiteindelijk met de oplossing en geeft deBeschaving onderdak in het Leidsche Rijn park, waar rond 2010 een vast evenemententerrein gerealiseerd gaat worden. Volgens de organisatie is de locatie slechts op een steenworp afstand van de oude locatie.

Festival deBeschaving heeft door de verhuizing wel de capaciteit om te groeien en komt dit jaar onder andere met een extra podium voor funk en blackmusic.

Op 1 mei gaat de vernieuwde website van het festival de lucht in. Dan maakt de organisatie tevens het programma bekend.dour2007_mooi.jpg11

WEER NIEUWE NAMEN VOOR DOURHet Belgische Dour festival maakte vandaag weer enkele namen bekend. The...

Pink19

NIEUWE SZIGET BEVESTIGINGEN The Killers , Pink , The Hives , The Chemical Brothers , Faithless ,...

REACTIES

Avatar jos_theboss22
ma 19 mrt 2007 19:06

jos_theboss22 ik hoop op een goed programa want dan ga ik zeker heen.

 0
Avatar Floris_V
ma 19 mrt 2007 19:14

Floris_V Vorig jaar geweest, leuk festivalletje!

 0
geen avatar
ma 19 mrt 2007 20:35

jochem 2 jaar geleden geweest, vorig jaar overgeslagen wegens geldgebrek. maar als de line up een beetje mooi wordt ben ik er zeker weer bij :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.