Winnen: 3x2 Pinkpop passe-partouts met Zippo!

Pinkpop zippo 2015
Winnen: 3x2 Pinkpop passe-partouts met Zippo!
Door RobZ op 18 mei 2015 - 10:23 1 Ook dit jaar rockt Zippo weer op Pinkpop met de Limited Edition Pinkpop 2015 Zippo lighter. Niet alleen dé manier om alvast goed in de Pinkpop stemming te komen, maar ook een ultiem aandenken aan jouw favoriete festival.

Van 12 t/m 14 juni zal een groot aantal toffe artiesten het podium in Landgraaf weer in lichterlaaie zetten, waaronder Muse, Foo Fighters, Avicii, Sam Smith, Kensington en Anouk. Niet verwonderlijk dat de Pinkpop tickets wegvlogen. Wij bieden je alsnog een kans op drie dagen naar Pinkpop te kunnen.

Festivalinfo mag namelijk namens Zippo niet alleen de Zippo Limited Edition Pinkpop lighters weggeven, maar ook 3x2 weekendkaarten voor Pinkpop 2015!

Zorg dat jij deze Pinkpop kaarten en de Limited Edition Pinkpop Zippo lighter nu te pakken krijgt!

Er zijn twee manieren om mee te doen aan deze winactie. Als je allebei doet, dan verdubbel je je kansen op de geweldige prijs.
1) Volg @festivalinfo op Twitter en deel dit bericht (met de hashtag #ZippoEncore)

2) Like Festivalinfo op facebook, share deze post en laat ons weten waarom jij kans wilt maken op de weekendkaart voor Pinkpop 2015 en de Limited Edition Pinkpop Zippo lighter. Gebruik de hashtag #ZippoEncore.

Je kan aan deze ticketactie meedoen t/m 24 mei. Wij nemen contact op met de winnaars danwel via Twitter, danwel via Facebook.

Vergeet ook niet om Zippo te volgen op Facebook en Twitter om up-to-date te blijven met het laatste festival nieuws, exclusieve aanbiedingen en andere toffe announcements.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



welcometothevillage

WELCOME TO THE VILLAGE STRIKT O.A. VILLAGERS, CIRCA...Het Welcome to The Village festival heeft met twaalf nieuwe bands het...

london calling

LONDON CALLING LOVES CONCERTO ONDERSTEUND IN... Dit weekend vindt er ter ere van het zestigjarig bestaan van Amsterdamse...

REACTIES

Avatar merelmelomania
ma 18 mei 2015 17:05

merelmelomania Op twitter is dat overzicht denk ik niet te bewaren omdat mensen hun motivatie in een nieuwe tweet zouden moeten plaatsen. Ik vind het eigenlijk wel goed dat mensen hun geluk kunnen laten afhangen van de willekeur op Twitter of hun voordeel kunnen doen met een motivatie op Facebook.

 0
geen avatar
do 28 mei 2015 12:39

scooby2905 zijn de winnaars al bekend gemaakt?!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.