Toch een nieuwe editie van Magneetfestival

Magneet Festival 2013
Toch een nieuwe editie van Magneetfestival
Door GraciaVisscher op 29 juli 2015 - 11:54 1 Het leek allemaal erg sober gesteld voor het Amsterdamse Magneetfestival. Na een slecht bezochte editie in 2013 en een overname die uiteindelijk toch niet doorging in 2014 is het dit jaar gewoon raak: Magneetfestival 2015 vindt plaats op 11, 12 en 13 september!

De vergunning is er voor het crowdsourced festival in Amsterdam. De website van het festival in inmiddels geopend voor iedereen die een deel wil zijn van de programmering.

In een interview met Noisey zegt organisator Jesse dat 'hij graag op zondag een blok met Raggende Mannen, Gotcha! en Hang Youth wil'. Ook geeft hij aan dat zZz iets gaat doen met Mark Sultan.

Tickets voor het festival op Zeeburgereiland zijn al in de voorverkoop gegaan. Dagkaarten voor de vrijdag en zondag €20,00, de zaterdag kost €25,- (kinderen t/m 12 jaar mogen voor €5,00 naar binnen). Een passepartout voor het hele weekend kost €55,-, kinderen kunnen voor €12,50 het hele weekend naar het festival.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



MuziekcentrumTRIxnws

DIABLO FEST MAAKT NAMEN BEKENDTijdens de tweede editie van Diablo Fest viert Diablo Blvd. hun tien-jarig...

Popronde Heerlen

POPRONDE HEERLEN MAAKT EERSTE 14 NAMEN BEKEND Popronde Heerlen vindt dit jaar plaats op zondag 27 september. Het grootste...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.