Glastonbury binnen een half uur uitverkocht

Glastonburyfestival
Glastonbury binnen een half uur uitverkocht
Door GraciaVisscher op 05 oktober 2015 - 11:23 1 Zo, dat ging snel! Het Engelse dorp Glastonbury kan volgend jaar, van 22 t/m 26 juni, weer rekenen op 120.000 festivalgangers. Alle kaarten voor het gelijknamige festival verkochten afgelopen zondag binnen een half uur uit toen de voorverkoop van start ging.

Het half uur is geen nieuw record voor het festival; vorig jaar werden alle kaarten binnen een recordtijd van 25 minuten verkocht. De ticketprijs voor de editie van 2016 was overigens niet mis: de festivalganger moet 233 Engelse pond, ofwel 315 euro, neerleggen voor het vijf-daagse evenement.

De kans om een kaartje te bemachtigen is klein, maar nog wel aanwezig! De tickets waarvoor in april niet het totale bedrag is betaald gaan dan opnieuw in de verkoop.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kerst met Ballen XXL

VLIEGVELD TWENTHE OMGEBOUWD VOOR KERST MET BALLEN XXLOp 19 december vindt voor het eerst Kerst met Ballen XXL plaats, op een wel...

Groezrock 2016

RANCID EERSTE HEADLINER GROEZROCK Het festival kondigde het al aan , Groezrock zou snel haar eerste headliner...

REACTIES

geen avatar
di 06 okt 2015 03:15

eatsleeprave.. 20 min was het weer. Begrijp mijzelf niet dat ik nog achter zoveel hypes aanloop, wellicht omdat veel mensen dan toch "goede" smaak hebben?

Ach zal de regen, veel te commeciele "headliners", chaos en zeer lange vertragingen bij de Euro tunnel bij Calais, verkeerschaos rond het terrein, en de plee's daar ( op z'n Indiaas)verre van missen....

Wel de super leuke mensen en de super kleine stages die je ieder jaar weer ontdekt...

Nu weer eens wat anders proberen. Wellicht bij die ene iconische editie houden....

Iedereen die wel bingo had, viel spass!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.