Kovacs ontvangt European Border Breakers Award op Eurosonic Noorderslag

review: Kovacs - 10/10 - Hedon Zwolle Kovacs
Kovacs ontvangt European Border Breakers Award op Eurosonic Noorderslag
Door sjoertb op 29 oktober 2015 - 10:38 1 Kovacs is de vierde winnaar van de European Border Breakers Awards (EBBA), de Europese muziekprijs voor nieuwe, veelbelovende artiesten. Eerder kregen Aurora, Oscar and The Wolf en Carnival Youth ook al die eer.

De European Border Breakers Awards zijn in het leven geroepen voor artiesten die grenzen doorbreken en niet alleen in eigen land succes hebben. Per jaar worden er tien winnaars bekendgemaakt.

De Nederlandse zangeres Kovacs viel op door haar optredens op Bospop en North Sea Jazz en haar rauwe, soulvolle stem. Haar debuut EP My Love gooide ogen en ze schopte het tot 3FM Serious Talent in 2014.

Op Eurosonic Noorderslag (13 januari 2016) wordt de prijs uitgereikt door Jools Holland. Daarbij treden Kovacs en een deel van de andere winnaars op.


Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



we are electric

WE ARE ELECTRIC MAAKT PROGRAMMA COMPLEET EN...We Are Electric kondigde eerder al onder andere Netsky, Tchami, Baauer, Joris...

Subbacultcha

NEDERLANDSE MUZIEKSCENE IN SCHIJNWERPERS MET L.A.N.... Tijd om de ondergrondse Nederlandse muziekscene in de schijnwerpers te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.