Better Get Hit Festival wordt verplaatst van januari naar september

better get hit
Better Get Hit Festival wordt verplaatst van januari naar september
Door melissavkoldam op 06 december 2021 - 17:42 1 Better Get Hit Festival zou op 14, 15 en 16 januari 2022 zijn 2e editie organiseren. Jammer genoeg hebben ze moeten besluiten om deze editie te verplaatsen omdat het festival geen doorgang kan vinden in januari. Het Tilburgse festival is verplaatst naar 9, 10 en 11 september.

''We balen enorm, maar kijken ook met goede moed vooruit naar september wanneer we hopelijk geen last meer hebben van restricties. Reeds gekochte tickets blijven geldig.Voor nu kijken we er enorm naar uit om jullie allemaal alsnog in september te verwelkomen op Better Get Hit en er dan een geweldige tweede editie van te maken!''
Aldus de organisatie.

Er zijn ook nog kaarten te koop voor het festival.
Een ticket voor 9 september kost €20 en een ticket voor 10 september €67,50. Kaartjes voor de zondag zijn gratis, maar je moet wel een plekje reserveren. Tickets kopen en/of reserveren kan via de website van Better Get Hit.

Better Get Hit Festival is het festival in Tilburg voor Urban, Soul en Jazz. Het eerste festival van het jaar als ontmoetingsplek voor publiek en bedrijven met de beste muziek en het lekkerste eten en drinken.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Suikerrock 2020 news

SUIKERROCK VERHUIST NAAR HET BIETENPLEINElk jaar vindt in Tienen het festival Suikerrock plaats (wanneer er geen...

Rock Am Ring news

NIEUWE NAMEN VOOR ROCK AM RING EN ROCK IM PARK O.A.... De Duitse duofestivals Rock Am Ring / Rock im Park hebben vandaag de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.