Suikerrock verhuist naar Het Bietenplein

Zucchero
Suikerrock verhuist naar Het Bietenplein
Door sjoertb op 07 december 2021 - 10:53 1 Elk jaar vindt in Tienen het festival Suikerrock plaats (wanneer er geen pandemie roet in het eten gooit). Vandaag komt de organisatie met het nieuws dat het festival gaat verhuizen van de Grote Markt naar Het Bietenplein achter de Tiense Suikerraffinaderij.

Door de pandemie kon Suikerrock tweemaal niet plaatsvinden. Als corona alternatief kwam er in september 2021 een experiment in de vorm van The Factory of Sweetness, dat plaatsvond aan de Tiense Suikerraffinaderij. De organisatie over de nieuwe locatie: "De reacties waren lovend en het toonde ook de voordelen van een afgesloten terrein. Op vlak van gezelligheid, veiligheid en logistiek vielen de puzzelstukjes in elkaar. Tel daarbij dat het terrein in handen is van één van onze belangrijkste partners en je hebt de perfecte samenwerking, met garantie voor een stralende toekomst!"

Door de jaren heen stonden artiesten als Zucchero (foto), Anouk, Iggy Pop, Triggerfinger, Moby, ZZ Top, Within Temptation, White Lies, Alansi Morissette, The Goo Goo Dolls, Steve Aoki en Kraantje Pappie op het festival. Het programma van de naderende editie wordt in de aankomende maanden bekendgemaakt.

Suikerrock 2022 vindt plaats van 28 tot en met 31 juli.


Primavera Sound

PRIMAVERA SOUND NAAR LOS ANGELES MET O.A. ARCTIC... Primavera Sound krijgt er een nieuwe locatie bij in Los Angeles,...

better get hit

BETTER GET HIT FESTIVAL WORDT VERPLAATST VAN JANUARI... Better Get Hit Festival zou op 14, 15 en 16 januari 2022 zijn 2e editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.