Trixie Whitley als headliner naar Ik Zie U Graag in Mezz

review: Trixie Whitley - 08/12 - Tolhuistun Trixie Whitley
Trixie Whitley als headliner naar Ik Zie U Graag in Mezz
Door LotteAbrahams op 15 december 2015 - 13:07 1 Op vrijdag 22 tot en met 24 april vindt het Belgische popfestival van Nederland 'Ik Zie U Graag' plaats in Mezz in Breda. Mezz zal het hele weekend in het teken staan van muziek uit België.

De Belgische muzikante Trixie Whitley is de headliner op vrijdag. Ze is de dochter van overleden muzikant Chris Whitley. Trixie maakt alternatieve rocknummers en haar stem wordt een combinatie van Joss Stone en Anouk genoemd.

Eerder werden The Black Box Revelation en Dez Mona voor zaterdag 23 april aangekondigd. The Black Box Revelation hebben als een van de eerste Belgische artiesten getekend bij een Amerikaans platenlabel. Ook waren ze te gast bij David Letterman.
Binnenkort worden er meer nieuwe namen bekendgemaakt.

De kaartverkoop voor vrijdag 22 april is reeds van start gegaan. De kaarten kosten 18 euro. Voor passe-partouts betaal je 30 euro. Tickets zijn verkrijgbaar op de website van het podium.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bewilder

LAATSTE DRIE BEVESTIGINGEN VOOR EUROSONIC...Het programma van Eurosonic Noorderslag 2016 is helemaal compleet nu de...

festivalinfonieuwlogo

STAGE LOPEN VANAF JANUARI/FEBRUARI? FESTIVALINFO IS... Festivalinfo is met afstand de grootste website over festivals in Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.