Nieuwe namen voor Down The Rabbit Hole (o.a. Flume en Fresku)

flume
Nieuwe namen voor Down The Rabbit Hole (o.a. Flume en Fresku)
Door GraciaVisscher op 04 januari 2016 - 11:04 1 Het nieuwe jaar begint goed met nieuwe namen voor de derde editie van Down The Rabbit Hole. Ook de kaartverkoop zal deze week van start gaan.

Het festival voegde vandaag de volgende namen toe aan de line-up: PJ Harvey, Flume (foto), Charles Bradley & His Extraordinaries, Fresku en Sun Kil Moon. Eerder werden al o.a. The National en Mura Masa bevestigd.

De kaartverkoop voor Down The Rabbit Hole, dat van 24 t/m 26 juni plaats zal vinden in Beuningen, start dinsdag 5 januari. Kaarten zijn tot 1 februari voor een goedkoper tarief verkrijgbaar.

Een kaartje voor het driedaagse festival + een campingplek kost 99,- (excl. servicekosten). Een regulier ticket kost 125,- (excl. servicekosten). Kaartjes zijn verkrijgbaar via deze website.AlcatrazMetalFestivalnews.jpg2

WHITESNAKE, TRIPTYKON EN CANDLEMASS NAAR ALCATRAZ Whitesnake, Triptykon en Candlemass zijn bevestigd voor de negende editie...

festivalinfonieuwlogo1

OVERZICHT: DE 100 BESTE ALBUMS VAN 2015 VOLGENS... 2015 zit er sinds gisteren definitief op. Tijd om de balans op te maken. Wat...

REACTIES

geen avatar
ma 04 jan 2016 15:47

eatsleeprave.. Bradley is geniaal!

Rest heel erg saai of te onbekend.

 0
geen avatar
ma 04 jan 2016 15:59

Oneme PJ Harvey en Sun Kil Moon zijn erg goed. En sinds wanneer is te onbekend een slecht ding. Voor de doelgroep van DTRH zijn dit zeker bekende namen.

 0
Avatar Marek
ma 04 jan 2016 20:23

Marek Absoluut! Ik ben al een tijdje om na het bevestigen van Glen Hansard, The National en Mura Masa en ga ook zeker tickets scoren.

 0
Avatar Pietsie
di 05 jan 2016 09:16

Pietsie Mooie namen al bevestigd voor de 3e editie. Helaas dit jaar niet aanwezig.

 0
geen avatar
di 05 jan 2016 09:29

eatsleeprave.. Laat ik het duidelijker zeggen, mensen die toch gaan, zet onder Charles Bradley and his extraordinaries een hele dikke streep! En mis die niet! Je gaat er echt geen spijt van krijgen!
1x gezien=fan voor het leven!

Fresku kan je overal al zien, is van balckface bovendien, flume en the national vind ik erg saai, op ll gezien. Harvey niet mijn kopje thee, en die andere 2 zal ik eens gaan zoeken, voor dat je er een mening over mag hebben. Edit; Bij deze Mura masa is dus verschrikkelijk slecht haha.

Ook sun kill moon, is wat het klinkt erg saai en suicidal teveel Eric van Eerdenburg muziek! :-)
Jammer dat er geen dagkaarten zijn, z'n dagje met Bradley zou wel weer leuk zijn! :-)

 0
Avatar peaceman
zo 17 jan 2016 15:12

peaceman charles bradley is idd tof. ook the national ben ik met je eens. PJ Harvey vind ik dan wel weer leuk.
Verder laat ik me verrassen. Leuk festival is het.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.