Divers nieuws: o.a. Parkpop, Lowlands, Music In My Head [updated]

Door yeahroen op 25 april 2002 - 15:24 LOWLANDS
Door [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=257]Lowlands[url] werd aangekondigd dat zij het Franse Ekova en The Transsylvanians geboekt hebben.

PARKPOP (o.a.)
De Britse folkrockers The Levellers geven op hun website aan dat zij deze zomer meerdere data in Nederland en België te zien zullen zijn.
Het gaat om het Nederlandse [url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=321]Parkpop[url] (gratis op 30 juni in Den Haag) en in België op Rock Zottegem (6 Juli), Kneistival op 27 Juli en het Strandfuif festival op 2 Augustus.
Nu maar hopen dat ze hun tourdata (zoals vorig jaar) dit keer niet afzeggen!

WALDROCK
Aardschok weet op haar website te melden dat Halford voor het Waldrock festival heeft moeten annuleren.

MUSIC IN MY HEAD
[url=https://www.festivalinfo.nl/festival/festival_detail.asp?f=581]Music in my head[url] is een nieuw Haags festival, waar (zeker voor een eerste keer) behoorlijk grote namen komen.
Marianne Faithfull, Heather Nova en The Waterboys, zijn namelijk geen "kleintjes".
De Nederlandse afvaardiging zal in ieder geval uit DJ Eddy de Clercq, Daryll-Ann, Wealthy Beggar en Meindert Talma bestaan. Het festival wordt op 13, 14 en 15 juni gehouden in het Theater aan het Haagse Spui.

GLASTONBURY
Het is bekend geworden dat het grote Engelse Glastonbury festival dit jaar nu al uitverkocht is. [url2=http://www.glastonburyfestivals.co.uk/2002/ticketssellout.html]Hier[url2] kun je daar meer over lezen.Pinkpop 2003 Logo

NIEUWE NAMEN PINKPOP 2003Daags voor de officiele bekendmaking van het PINKPOP programma in Paradiso,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.