Damaris Festival 2016 gaat niet door na tegenvallende kaartverkoop

review: Open Up 2015 De Likt
Damaris Festival 2016 gaat niet door na tegenvallende kaartverkoop
Door ThomasS op 05 juli 2016 - 12:36 1 Een vervelend bericht voor de bezoekers en de organisatie van het Damaris Festival verscheen vandaag op Facebook. "Tot onze spijt zien wij ons als organisatie van Damaris Festival genoodzaakt Damaris Festival 2016 te annuleren wegens teleurstellende kaartverkoop. Het festival zou plaatsvinden op 31 juli op de NDSM-werf in Amsterdam."

"Iedereen die een ticket heeft aangeschaft krijgt het aankoopbedrag en de transactiekosten binnen twintig dagen teruggestort. Voor vragen kun je contact opnemen met info@damaris-festival.nl", meldt de organisatie ook.

Onder meer de veel met Ben Howard vergeleken singer-songwriter Mark Wilkinson zou er optreden. Hij is nog wel live te zien op 30 juli in de bovenzaal van Paradiso. Andere namen op het festival waren bijvoorbeeld Town Of Saints en De Likt (zie foto).

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



deBeschaving 2016

ONDERZOEK SMARTPHONEVERSLAVING OP FESTIVAL...Afgelopen zaterdag 2 juli vond de 13e editie van Festival deBeschaving...

Werfpop

LINE-UP WERFPOP KRIJGT AL VORM (MET O.A. DE JEUGD... Het Leidse Werfpop Festival heeft al aardig wat namen op het affiche staan....

REACTIES

Avatar JackBristow
di 05 jul 2016 13:41

JackBristow Als ik de line-up zie en deze vergelijk met die van de voorgaande jaren, verbaast mij de tegenvallende kaartverkoop niet echt.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.