Tips voor Amsterdam Dance Event door Randall Spann

Amsterdam Dance Event
Tips voor Amsterdam Dance Event door Randall Spann
Door Cartman91 op 17 oktober 2016 - 13:18 1 Nog één nachtje slapen en dan begint Amsterdam Dance Event dan echt. Met meer dan 2200 optredens op 140 locaties is het een van de belangrijkste festivals in de wereld. Reden genoeg om een aantal dancekenners om hun tips te vragen. Eerder waren dit Claire van der Hall, Arne van Terphoven, Rene Passet en Marco Muhring.

Vandaag laat Randall Spann zijn licht schijnen over de line-up van ADE. Randall is A&R Manager bij Powerhouse Music en wordt van weinig dingen gelukkiger dan hits horen. Eerder werkte hij als Eindredacteur/Producer/DJ bij 538/Juize.


Yellow Claw

Van iets plats als Krokobil naar een uitverkochte tour in de States. Yellow Claw is eigenlijk een perfecte masterclass in marketing. Maar ze hebben ook heel mooi label om zich heen gebouwd: Barong Family. En samen met die guys doen ze een avond bij ADE. Niet teveel nadenken en schoenen aantrekken die vies mogen worden.

Yellow Claw presents Barong Family World Tour
20 oktober, Bitterzoet
23:00 - 04:00 | Uitverkocht
Boss

Top Notch lanceert tijdens ADE een docu over DJ Moortje (Bubbling Bandje 64)hoe zijn Bubbling grote invloed heeft gehad op de Dance scene. En natuurlijk mag Moortje zelf niet ontbreken deze week. Hij staat tijdens een speciale editie van Boss in de Paradiso.

Boss - Origin of bubbling
19 oktober, Paradiso
23:00 - 05:00 | € 15 + service fee
Martin Garrix

Ja, I know.. Garrix is stiekem een beetje voor de hand liggend. Maar hij gaat tijdens ADE elke dag een nieuwe track releasen, met als climax zijn liveshow. En joh, kan je ieder geval zeggen dat je bij de eerste show was van de nummer 1-DJ van de wereld.

Martin Garrix
21 oktober, RAI
22:00 - 05:00 | € 39,50 + service fee
Oliver Heldens

Na het intense success van ‘Gecko’ is Oliver Heldens zich steeds meer gaan richten op z’n Hi-Lo alter ego. Allemaal net wat minder gericht op de massa, maar nog steeds heel erg lekker.

Oliver Heldens presents Heldeep
19 oktober, Desmet Studio's
21:00 - 02:00 | € 22,50
Bizzey

Naast Yellow Claw heeft ex-lid Bizzey ook plannen tijdens ADE. Breng wat Challas en check of hij het solo (ok, met wat hulp van heel veel vrienden) net zo kan laten exploderen in de club als met Yellow Claw.

Bizzey in de Club - ADE Special
19 oktober, Jimmy Woo
23:00 - 04:00 | € 15 + service fee
Benders

Kyteman maar dan anders. Deed hij ‘t eerst alleen met viool, nu heeft hij elke kabel in de lokale Media Markt meegenomen en iets gebouwd dat misschien wel het beste muziekexperiment van dit jaar gaat opleveren.

Benders
21 oktober, Melkweg
19:30 - 22:00 | € 13 + service fee
Craig David

The comeback. Na zes jaar fitnessen in Miami is Craig David weer helemaal terug met nieuwe muziek en nieuwe energie. Dat combineert hij met TS5, wat naast de codenaam van een nog te bedenken Terminator ook de naam is van een avond waarop Craig als DJ en zanger op ‘t podium staat. En freestyles doet zoals die hieronder.

Craig David presents TS5
19 oktober, Paradiso
19:00 - 22:00 | Uitverkocht
Skepta

Skepta, tsja. Na Jaren bikkelen in de UK opeens nu een wereldwijd fenomeen (de co-sign van Drake hielp best wel, zeg maar) en dankzij ‘Shutdown’ nu ook in het bezit van een wereldhit. Dit gaat sowieso een heerlijke avond worden.

Skepta
20 oktober, Melkweg
19:30 - 23:00 | € 21 + service fee and membership
Klear

Snakehips, Jarreau Vandal en Lunice op één avond? Tenzij je verlamd in bed ligt of net bent geëmigreerd naar Madagascar, is er geen reden om hier niet bij te zijn.

Klear
22 oktober, Paradiso
00:00 - 05:00 | € 20 + service fee / door € 25
SG Lewis

SG Lewis is een persoonlijke held. Iemand die muziek maakt waar je net zo makkelijk op kan wegdromen als je Tinderdate mee je bed in kan lokken. Sfeervol, warm en toch met een bepaalde energie waardoor je niet stilzit.

Beter (en mooier) ga je ‘t niet krijgen tijdens ADE 2016.

ADE LIVE Day 1
20 oktober, Melkweg
18:30 - 23:00 | € 18 + service fee and membership
vriendenvanamstellive

UITVERKOCHT VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE! 2017 STELT...De Vrienden van Amstel Live! 2017 was in eerst instantie uitverkocht, maar...

ADE 2014 Amsterdam Dance Event

TIPS VOOR AMSTERDAM DANCE EVENT DOOR MARCO MUHRING Deze week is het eindelijk zo ver! Woensdag start Amsterdam Dance Event in al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.