Graspop hint naar komst Guns N' Roses (UPDATE)

Guns n Roses Slash Axl
Graspop hint naar komst Guns N' Roses (UPDATE)
Door op 1 Het Belgische metalfestival Graspop hint nadrukkelijk op de Facebookpagina naar de komst van de legendarische band Guns N' Roses.Het gaat om een afbeelding van een groene weide met een koe die om de hoek komt kijken. Op zich niet heel bijzonder, maar in het onderschrift staat de volgende tekst: "Take me down to the Graspop fields, where the grass is green and the cows are pretty. #graspop #gmm17 #dessel #220days". Dit zou dan refereren naar het nummer 'Paradise City'.

Of de band echt komt spelen is nog even afwachten. Tot op heden is er nog geen artiest officieel bevestigd voor het festival dat van 16 t/m 18 juni plaatsvindt in het Belgische Dessel.

Update: Inmiddels heeft Graspop de post op Facebook verwijderd. Wat de reden daarvan is, is onbekend. Dit maakt het gerucht alleen maar mysterieuzer en interessanter. Gelukkig hebben we de foto nog!Klokgebouwnieuws1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR TRIBUTELAND 2016 IN HET...Op zondag 20 november 2016 zal in het Klokgebouw de eerste editie...

eurosonicnoorderslagnews.jpg

EUROSONIC NOORDERSLAG MAAKT 83 (!) NIEUWE NAMEN... Sommige festivals maken af en toe een paar nieuwe namen bekend, maar...

REACTIES

Avatar graspop20
wo 09 nov 2016 12:52

graspop20 Erg afhankelijk van het tourschema van de band, wat overigens nog niet bekend is. Wel zou een passage van de band voordelig zijn voor de metalfestivals, gezien de grote namen die aan het toeren zijn meer in het straatje van Pinkpop. Rock Werchter passen.
Radiohead en System Of A Down staan reeds bevestigd voor Rock Werchter, waarvan de ook op GMM kan staan.
De overige namen Greenday, Red Hot Chilli Peppers, Blink 182 (die kennelijk gepromoveerd zijn tot headliner), Editors, Linkin Park, Foo Fighters. Die laatste twee zouden nog eventueel in het rijtje van GMM kunnen passen, helemaal als Rock Werchter inzet op Greenday en Red Hot Chilli Peppers. De vijver aan headliners wordt kleiner, er worden namen gepromoveerd zoals Sabaton, Nightwish, Volbeat, Avenged Sevenfold en wie weet op kort termijn het Nederlandse Within Temptation.
Door de tweedeling van het hoofdpodium kan GMM meer inzetten op vernieuwing, headliners van de toekomst in de spotlight zetten.
In de formule worden echter ook oude bands vaak geplaatst, zodat de overgang stapsgewijs plaatsvind, maar ook een breed publiek tevreden kan zijn. Voor de oudere garde zal Aerosmith en (als ze gaan toeren) Guns n Roses deze positie op zich nemen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.