nieuws: Zes Eurosonic tips van Diederik van Zessen (3FM)

Eurosonic Noorderslag
Zes Eurosonic tipsvan Diederik vanZessen (3FM)
Door RobZ op 10 januari 2017 - 12:07 1 Diederik van Zessen is de music director bij 3FM. Eerder bekleedde hij bij clipzender Xite een vergelijkbare functie. Als geen ander heeft Diederik dus de vinger aan de pols wat betreft nieuwe muziek. We vroegen Diederik naar zijn tips voor de komende editie van Eurosonic/Noorderslag.

Ook de volgende mensen hebben hun Eurosonic/Noorderslag tips doorgegeven:

Lisa de Jongh (Patronaat)
DJ St. Paul
Jarn van Strijen (Mojo)
en
Frank Satink (winnaar IJzeren podiumdier)


Diederik van Zessen tipt de volgende acts:

Youngr
13 januari | 21:20 - 22:00 | 3FM Stage- Ebbingekwartier

Omdat hij met alle instrumenten uit de voeten kan, heeft muzikaal wonderkind Dario Darnell besloten in zijn eentje een band te vormen: Youngr. Op Eurosonic kunnen we checken of Darnell dat frisse popgeluid ook live kan neerzetten. Een gaaf weetje over Youngr is trouwens dat hij de zoon van Kid Creole en één van de Coconuts is.




Thomas Azier
13 januari | 20:00 - 20:40 | 3FM Stage- Ebbingekwartier

Mijn collega Hugo Schaap heeft het nieuwe album van Thomas Azier al mogen checken. Zodra de luistersessie voorbij was, appte hij me: “Believe the hype!”. Omdat ik niet tot februari kan wachten, ga ik op Eurosonic zeker checken waar muzikale nomade Thomas Azier mee gaat komen.




Roosevelt
12 januari | 23:45 - 00:30 | Huize Maas

We kunnen het dit weekend in Keulen horen donderen, want daar komt de hype-act Roosevelt vandaan. De band rond Marius Lauber veroverde op Lowlands al Nederlandse muziekharten en met hitjes ‘Fever’ en ‘Colours’ op zak, zijn de verachtingen voor zijn show in Groningen hooggespannen.




Anne-Marie
12 januari | 22:15 - 23:00 | Simplon

Het is een beetje dringen op de popmeisjes-markt. Anne-Marie is niet zo soulvol als Ariana Grande, ze is ook niet zo clean als Ellie Goulding. Zo Zweeds als Zara Larsson is ze ook al niet. Maar met ‘Alarm’ heeft ze toch een stiekeme wereldhit gescoord; en op dit moment staat ze over de hele wereld op 1 dankzij ‘Rockabye’, met Clean Bandit en Sean Paul. Hype!




Paul Sinha
14 januari | 19:45 - 20:30 | Entreehal - de Oosterpoort
14 januari | 21:15 - 21:45 | Benedenzaal 1 (Kelder) - De Oosterpoort

Paul is een verlegen jongen met de schattigste sproetjes van Deventer. Eigenlijk wilde hij rapper worden, maar sinds hij vol overtuiging is gaan zingen, ligt de wereld aan zijn voeten. Dankzij de ballad ‘Nu Gaan’ is hij 3FM Serious Talent geworden en dat nummer moet iedereen deze zomer meezingen. Maar het mag nu ook al!




Indian Askin
13 januari | 22:15 - 23:00 | Huize Maas

Tijdens de vorige editie van Eurosonic rammelden ze de Nederlandse muziekscene wakker. Hun debuutalbum Sea Of Eathanol bleek genoeg goede liedjes te bevatten om ook de bezoekers van de zomerfestivals in te pakken en dus hebben ze dit jaar een heuse reputatie hoog te houden in het Hoge Noorden.




eurosonicnoorderslagnews.jpg

TIEN EUROSONIC TIPS VAN FRANK SATINK (WINNAAR...Frank Satink is eigenaar van Goomah Music , een onafhankelijk muziekbedrijf...

Paaspop

NIEUWE LIJST MET NAMEN VOOR PAASPOP (O.A.... Het jaarlijkse festival rond de paasdagen, Paaspop, heeft gisteren (9...

REACTIES

Avatar mcsharq
di 10 jan 2017 14:40

mcsharq Wat een "veilige" en deels "oude" keuze... spijtig dat nou net hij niet de limieten opzoekt:
Als ik mocht gaan;
Black Oak (11-1), Cut_ (12-1), Pink Ocolus / Kel Assouf / M.I.L.K (13-1), Lookapony / 45acidbabies (14-1)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS