Bruno Mars naar Pinkpop, Werchter Boutique en Roskilde

Bruno Mars
Bruno Mars naar Pinkpop, Werchter Boutique en Roskilde
Door evaruiten op 26 oktober 2017 - 10:26 1 Het is een man die vanalles kan: zingen, dansen en vooral hits schrijven. In 2010 scoorde hij meerdere hitsingles waaronder 'Billionaire', 'Just the way you are' en 'Grenade', afkomstig van zijn debuutalbum 'Doo-wops & hooligans'. We hebben het hier over Bruno Mars.

Op 16 juni is het tijd voor het festival Werchter Boutique, dat gehouden wordt in het Festivalpark in Werchter. Daarvan is hij de eerste headliner.

Een dag later, op 17 juni, verschijnt Bruno Mars volgens De Limburger ook op Pinkpop in Landgraaf. Eerder werd Foo Fighters al aangekondigd.

Van 30 juni t/m 7 juli vindt in Denemarken Roskilde plaats. Ook daar is de Amerikaanse zanger headliner.

Een ticket voor Werchter Boutique kost je 89,00 euro (incl. servicekosten) en is te verkrijgen vanaf vrijdag 3 november om 09:00 uur 's ochtends.Via deze link kun je een kaartje bemachtigen.

De kaartverkoop van Pinkpop 2018 start op zaterdag 24 februari 2018 via Ticketmaster. Hier kun je een reminder instellen voor de start van de verkoop. Vorig jaar betaalde je 95,- euro voor een dagticket en 195,- euro voor alle drie de dagen samen. Voor de aankomende editie zijn de ticketprijzen nog niet officieel bekendgemaakt.

Roskilde start op 15 november met de kaartverkoop. Kaarten kosten rond de 2020 Deense Kronen (omgerekend 271,74 euro).
roskildefestivalnews.jpg

NAAST BRUNO MARS OOK O.A. WILKINSON, MOGWAI EN VINCE...Vanochtend werd Bruno Mars bevestigt voor Roskilde Fesitval en ook voor...

Eindhoven Metal Meeting 2017

MY DYING BRIDE ANNULEERT EINDHOVEN METAL MEETING IN... De Britse band My Dying Bride laat weten dat het optreden tijdens Eindhoven...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.