My Dying Bride annuleert Eindhoven Metal Meeting in Effenaar

Eindhoven Metal Meeting
My Dying Bride annuleert Eindhoven Metal Meeting in Effenaar
Door Cartman91 op 25 oktober 2017 - 15:56 1 De Britse band My Dying Bride laat weten dat het optreden tijdens Eindhoven Metal Meeting niet doorgaat. Inmiddels is de festivalorganisatie op zoek naar een waardige vervanger.

My Dying Bride had recentelijk al een aantal buitenlandse festivals moeten annuleren. Tevens laat de band ook weten zo spoedig mogelijk met een officiële verklaring te komen, in verband met de status / gezondheid van de band.

Eindhoven Metal Meeting vind plaats op 15 en 16 december in de Effenaar. Op het programma staan o.a. Venom, Darkane, Dool, Tankard, Destroyer 666 en Spasm. Tickets zijn ook nog te verkrijgen, een kaartje voor de vrijdag kost je 58 euro en voor de zaterdag ben je 53 euro kwijt. Voor een combi-ticket betaal je 93 euro, early-bird combitickets zijn al uitverkocht.

Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBruno Mars

BRUNO MARS NAAR PINKPOP, WERCHTER BOUTIQUE EN ROSKILDEHet is een man die vanalles kan: zingen, dansen en vooral hits schrijven. In...

tickets

TOCH GEEN MAXIMUMPRIJS VOOR DOORVERKOPEN TICKETS De Tweede Kamer was er al mee akkoord gegaan, de Eerste Kamer verwerpt deze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.