Eindhoven Metal Meeting in Effenaar een jaar uitgesteld naar december 2021

Eindhoven Metal Meeting news_groot
Eindhoven Metal Meeting in Effenaar een jaar uitgesteld naar december 2021
Door Cartman91 op 05 oktober 2020 - 15:54 1 Slecht nieuws voor de Eindhovense metal-liefhebbers: Eindhoven Metal Meeting zal dit jaar niet plaatsvinden. Wegens de aanhoudende coronacrisis is besloten het indoor-festival, dat plaatsvindt in de Effenaar, met een jaar uit te stellen.

De nieuwe datum is 10 en 11 december 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, mocht de nieuwe datum je niet uikomen dan kan je je kaartje retourneren in ruil voor geld. Ticketmaster zal contact opnemen met de kaarthouders.

Qua line-up zal er niet veel veranderen, deze is vrijwel geheel intact gebleven. Alleen Vltimas en The Great Old Ones kunnen niet van de partij zijn. Op het affiche staan onder meer My Dying Bride, Suffocation, Rotting Christ, Unleashed en Benediction.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBimhuis

MUSIC STAGES PRESENTEERT CUBAANS MUZIEKFESTIVAL... Music Stages , het Amsterdamse productiehuis, presenteert op dinsdag 29...

sfeer

'BRUILOFTSFEEST VAN HENK EN INGRID' STIEKEM EEN... In Bergen is zaterdag een geheim dance festival gehouden. Op de boerencamping...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.