'Bruiloftsfeest van Henk en Ingrid' stiekem een illegaal dance festival

dj
'Bruiloftsfeest van Henk en Ingrid' stiekem een illegaal dance festival
Door sjoertb op 01 oktober 2020 - 10:45 1 In Bergen is zaterdag een geheim dance festival gehouden. Op de boerencamping Amara Hoeve zou die dag het 'bruiloftsfeest van Henk en Ingrid' plaatsvinden. Door een melding van geluidsoverlast kwam de politie er 's avonds achter dat het besloten familiefeest een front was voor het house-festival Skylab. Voor het evenement was geen vergunning en de huidige corona-regels werden er niet nageleefd. Zo liet een politiewoordvoerder weten.

Muziekliefhebbers waren verleid om 125 euro te betalen voor de optredens van vijf dj's, een barbecue, een overnachting op de camping en een ontbijt. De locatie werd tot het laatste moment geheim gehouden voor de bezoekers. Volgens de flyer zou het festival vanaf 13:00 uur begonnen zijn en tot 03:00 uur doorgaan. Rond 22:15 heeft een grote groep agenten het evenement stopgezet.

De campingeigenaar beklaagde zich over de hoeveelheid politiemacht die naar zijn camping uitrukte, zo'n vijf a zes politieauto's. Volgens hem was het feest overigens al bijna afgelopen.

Het is nog niet bekend of er maatregelen worden genomen tegen de camping en de organisators van het festival. Ter plekke waren nog geen boetes uitgedeeld.Effenaar_logo news

EINDHOVEN METAL MEETING IN EFFENAAR EEN JAAR...Slecht nieuws voor de Eindhovense metal-liefhebbers: Eindhoven Metal Meeting...

Spinvis

WANDERLÖSS WORDT UITGESTELD VANWEGE DE NIEUWE... In de Zuid-Limburgse natuur, bij het dorp Hoogcruts kan je tijdens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.