Wanderlöss wordt uitgesteld vanwege de nieuwe corona-maatregelen

review: Spinvis - 19/12 -Paradiso Spinvis
Wanderlöss wordt uitgesteld vanwege de nieuwe corona-maatregelen
Door KaylynB op 30 september 2020 - 12:53 1 In de Zuid-Limburgse natuur, bij het dorp Hoogcruts kan je tijdens Wanderlöss een popculturele wandeling maken van een kleine 6,5 km, alleen is dit festival uitgesteld vanwege de nieuwe maatregelen die werden benoemd tijdens de persconferentie. Tijdens deze wandeling kan je genieten van optredens van Spinvis, Pink Oculus, A.H.J. Dautzenberg, Jaap Scheeren, Charlotte van den Broeck, Rapoul de Jong en DJ St. Paul. De nieuwe datum moet nog bekend gemaakt worden. De bekendmaking zal in oktober zijn.

Wanderlöss zou in eerste instantie plaatsvinden op 3 oktober, van 11:00 uur tot 23:00 uur, maar dit gaat niet door. Er kunnen slechts 100 personen tegelijk aanwezig zijn in verband met het coronavirus.

Tickets kosten 57,50 euro per persoon, een maaltijd is inbegrepen. Je hebt wel de mogelijkheid om je geld terug te vragen of om je kaartje te behouden voor de nieuw gekozen datum. Tickethouders zijn per mail op de hoogte gesteld.

Altijd op de hoogte van al het festivalnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sfeer

'BRUILOFTSFEEST VAN HENK EN INGRID' STIEKEM EEN...In Bergen is zaterdag een geheim dance festival gehouden. Op de boerencamping...

Crossing Border

CROSSING BORDER FESTIVAL PRESENTEERT PROGRAMMA MET... Het Crossing Border Festival vindt van 3 tot en met 8 november plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.