Pearl Jam headliner van Pinkpop en Rock Werchter 2018

Pearl Jam
Pearl Jam headliner van Pinkpop en Rock Werchter 2018
Door RobZ op 01 december 2017 - 09:19 1 Daar zaten we op te wachten! Pearl Jam is derde headliner van Pinkpop 2018. Dit maakte het festival vanochtend bekend. Pearl Jam speelt op Pinkpop-vrijdag 15 juni. Met Bruno Mars en Foo Fighters is nu bekend welke acts het hoofdpodium van Pinkpop 2018 afsluiten. Je moet nog even geduld hebben als je zeker wil zijn van een kaartje voor het festival. De kaartverkoop van Pinkpop 2018 start pas op 24 februari. Wij kunnen je natuurlijk ter zijner tijd een email sturen. Hier stel je zo'n ticketreminder in. Zondag wordt er met de winnaar van Nu of Nooit weer een Pinkpop-naam bekend.

Ook Rock Werchter 2018 heeft de band van Eddie Vedder weten te strikken. Op 7 juli is de band daar headliner. Rock Werchter is al begonnen met de kaartverkoop. Daar is Pearl Jam de 4e bevestiging na Nick Cave & The Bad Seeds, Gorillaz en Queens of The Stone Age. Tickets voor Rock Werchter kosten 102 euro voor een dagkaart en 238 euro als je vier dagen aanwezig wilt zijn.

Ook het Mad Cool Festival, NOS Alive kunnen zich verheugen op de komst van de band. De hele tour van Pearl Jam ziet er als volgt uit:

June 12 Amsterdam, The Netherlands Ziggo Dome
June 15 Landgraaf, The Netherlands Pinkpop Festival
June 18 London, England O2 Arena
June 19 London, England O2 Arena
June 22 Milan, Italy I-Days Festival at Area Expo
June 24 Padova, Italy Stadio Euganeo
June 26 Rome, Italy Stadio Olimpico
July 1 Prague, Czech Republic O2 Arena
July 3 Kraków, Poland Tauron Arena Kraków
July 5 Berlin, Germany Waldbühne
July 7 Werchter, Belgium Rock Werchter Festival
July 10 Barcelona, Spain Palau St. Jordi
July 12 Madrid, Spain Mad Cool Festival
July 14 Lisbon, Portugal NOS Alive Festival

Voor mensen die niet van festivals houden, is Pearl Jam dus op 12 juni te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Tickets kosten hier 69 of 79 euro exclusief servicekosten. Kaartverkoop start op vrijdag 8 december op 10:00 uur via Ticketmaster. Wij kunnen je een mail sturen als je bang bent dit te vergeten! Hier stel je zo'n ticketreminder in.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Alcatraz Festival 2018 news

STATUS QUO EERSTE NAAM VOOR ALCATRAZ HARD ROCK &...Het Belgische Alcatraz Hard Rock & Metal Festival heeft voor de komende...

Retropop 2015

RETROPOP NAAR TWEE FESTIVALDAGEN MET O.A. BRYAN... Retropop wordt het aankomende jaar uitgebreid naar twee dagen. Op vrijdag 8...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.