Winnen: 2x2 kaarten voor Faster & Louder 2018

The Exploited
Winnen: 2x2 kaarten voor Faster & Louder 2018
Door op 1De eerste editie van festival Faster & Louder pakt gelijk goed uit met onder andere The Exploited, Mad Sin, Guitar Wolf, High On Fire, Entombed AD en Negative Approach! Na tien edities Speedfest werd het tijd voor een nieuw festival in het Klokgebouw.

Op Faster & Louder 2018 vind je naast muziek ook motorsport: er wordt een spectaculaire Supermoto Cross georganiseerd in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging.

Op zaterdag 17 maart vindt Faster & Louder plaats in Eindhoven. Zou je het graag meemaken? Dat kan! Festivalinfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit festival wil. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het festival. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Faster & Louder 2018'.

Deze winactie loopt tot en met 26 februari.Tomorrowland news

NIEUWE KANS OP TICKETS VOOR UITVERKOCHT TOMORROWLANDTomorrowland was ook dit jaar weer razendsnel uitverkocht! Het duurde...

Couleur Café Festival news

COULEUR CAFÉ FESTIVAL KOMT MET 8 NIEUWE NAMEN (O.A.... Couleur Café brengt vandaag niet alleen een nieuwe website naar buiten,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.