Recensies: Britney, tDEP, Spice Girls, Sarah Bettens, ...

Door Stofje op 13 december 2007 - 13:40 1 Ah, december. Maand van de verzamelalbums, foute releases, live-dvd's und so weiter. Met recensies van The Spice Girls en Britney Spears doet Festivalinfo daar gewoon in mee. Maar ook The Dillinger Escape Plan, Gorillaz, Sarah Bettens worden niet vergeten.

Britney Spears - Blackout ()
Britney Spears is terug. Nou ja, ze domineerde de afgelopen tijd natuurlijk het (show)nieuws, maar nu laat ze zich weer horen door middel van een nieuwe cd. Britney, voorheen de eeuwige maagd en ideale schoondochter. Tegenwoordig gaat het niet meer zo florissant met miss Spears, waarvan regelmatig foto's verschijnen waar ze niet al te flatteus opstaat. Wij van Festivalinfo plaatsen daar geen foto's van, maar de gemiddelde internetter heeft Britneys artiesteningang vast al gezien.

The Dillinger Escape Plan - Ire Works ()
The Dillinger Escape Plan (tDEP) is de grondlegger van de zogenaamde Mathrock. Dit is een combinatie tussen Grindcore, Hardcore punk, jazz en metal in de breedste zin van het woord.. Hoppa, een grondlegger van een genre. Dat tDEP graag experimenteert en 'nieuwe dingen' wil doen, moge duidelijk zijn. Te zien in Effenaar en Melkweg.

The Spice Girls - Greatest Hits ()
De Spice Girls doen een reünie-tour en doen daarin slechts enkele steden in Europa aan. De girlpower zit 'm dan wel in de portemonnee: Voor een ticket betaal je grof geld. Ach, hoeveel mensen zullen ze nou daadwerkelijk teleurgesteld hebben met die ticketprijzen?

Acda en de Munnik - Nachtmuziek ()
Toegegeven, Engelstalige teksten gaan vaak óók nergens over. Bij Nederlandse teksten heet dat dan poëzie te zijn en zinnen die niet lopen heet dan 'dichterlijke vrijheid'. Acda en de Munnik weten er alles van. Hun teksten worden massaal meegezongen, zonder dat ook maar iemand weet wat er nu eigenlijk gezegd wordt. Voornamelijk te zien in theaters.

Sarah Bettens - Shine ()
Sarah Bettens is de voormalige frontvrouw van K's Choice en daarmee kun je dit album nog redelijk vergelijken. Bettens klinkt nog wat heser dan voorheen, maar heeft nog altijd een fantastische stem.En zoals altijd: Hier staan alle recensies, waaronder nog recensies van Seether, Kern Koppen, Chris Chameleon, Les Savy Fav en Shack. Check het uit, dus! En ook onderstaande recensies worden er nog even uitgelicht:

Gorillaz - D-Sides () Wederom remixes van eerder gemaakt werk van deze geanimeerde band

The Killers - Sawdust () B-Sides en rarities van The Killers

Ray Davies - Working Mans Café () Oude rock, voormalig frontman The Kinks

Genesis - Live Over Europe () Live album van stadionrockband Genesis

Tarja Turunen - My Winterstorm () Voormalig Nightwish-frontvrouwe, nu solo

Angels & Airwaves - I-Empire () Voormalig Blink 182, nu beter.


Dauwpop festival logo 200352

SAYBIA, BULLET FOR MY VALENTINE EN MEER OP DAUWPOPDauwpop, al jaren bekend om haar sterke line-up, heeft ook voor dit jaar een...

Isle Of Wight9

ISLE OF WIGHT BLIJFT NAMEN STROOIEN Ze blijven maar strooien daar in Engeland. Nadat het Isle of Wight Festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.