Crowdfunding om Baroeg Open Air 2018 te redden al op de helft van streefbedrag

review: Baroeg Open Air 2016
Crowdfunding om Baroeg Open Air 2018 te redden al op de helft van streefbedrag
Door sjoertb op 17 mei 2018 - 11:42 1 Vorige week werd bekend dat de aankomende editie van het Rotterdamse festival Baroeg Open Air mogelijk niet door zou gaan. Onder andere vanwege slecht weer op de vorige editie waren de huidige financiële middelen niet genoeg om het dit jaar te organiseren.

Om het festival te redden is er een crowdfund-actie gestart. Als de festivalorganisatie 15.000 euro weet op te halen dan kan Baroeg Open Air 2018 gewoon plaatsvinden. Inmiddels is er goed nieuws: de helft van het bedrag is al in een week bereikt.

Baroeg Open Air is een gratis toegankelijk festival dat elk jaar in het Zuiderpark in Rotterdam plaatsvindt. Acts als Dog Eat Dog, Caliban, Peter Pan Speedrock, Black Sun Empire, Moonspell en The Deaf hebben er in het verleden opgetreden.

Als je de elfde editie van Baroeg Open Air wil steunen kun je geld doneren via deze link: baroegopenair.nl/crowdfund.





Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Helldorado

DANKO JONES, SUPERSUCKERS, THE DEVILS EN MEER VOOR...Dit jaar vindt de tweede editie van Helldorado - The Incredible Rock &...

Best Kept Secret Festival

AUSTRALISCHE GARAGEBAND DUNE RATS NAAR BEST KEPT... De festivalorganisatie van Best Kept Secret heeft nog een paar namen aan het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.