Zwarte Cross week later dan eerder aangekondigd vanwege groot motorsport event in Azië

Zwarte Cross 2018 news_groot
Zwarte Cross week later dan eerder aangekondigd vanwege groot motorsport event in Azië
Door RobZ op 27 augustus 2018 - 18:01 1 Zwarte Cross laat weten dat hun festival een week later dan eerder aangekondigd gaat plaatsvinden. In plaats van 11, 12, 13 en 14 juli wordt Zwarte Cross 2019 gehouden op 18, 19, 20 en 21 juli. Als reden geeft de organisatie aan dat er een motor Grand Prix is toegevoegd aan de race-kalender van de MXGP en MX2.

Omdat Zwarte Cross alles op alles willen zetten om ook in 2019 de wereldtop aan de start van de Dutch Masters of Motocross op de Zwarte Cross te laten verschijnen, is het festival een week naar achteren geschoven.

Hier lees je het bericht van de Zwarte Cross zelf.

Zwarte Cross is de ultieme combinatie van muziek, motorsport, theater, stunts en ander spektakel. Vorig jaar wisten meer dan 220.000 mensen hun weg te vinden naar Zwarte Cross. Optredens waren er onder andere van Volbeat, Kaiser Chiefs, Triggerfinger en Jett Rebel. Hier vind je al onze informatie over Zwarte Cross 2019.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DavidGuettanews

AMF KONDIGT VOLLEDIGE LINE-UP AAN (O.A. DAVID...Vandaag is de volledige line-up van AMF Amsterdam , het grootste evenement...

Wynwood

KRIS KROSS AMSTERDAM ORGANISEERT EIGEN FESTIVAL Kris Kross Amsterdam organiseert op 29 september hun allereerste festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.