Appelpop kan terugkijken op geslaagde editie en 2019 datum bekend

Appelpop news_groot
Appelpop kan terugkijken op geslaagde editie en 2019 datum bekend
Door Cartman91 op 10 september 2018 - 16:35 1 Afgelopen weekend (7 en 8 september) vond alweer de 27ste editie van Appelpop plaats in Tiel. Het gratis festival trok 125.000 bezoekers en kan dus spreken over een geslaagde editie.

Op het programma stonden onder meer Chef'Special, Golden Earring, Bløf, Miss Montreal, HAEVN, Kraantje Pappie, Waylon, Ronnie Flex & Deuxperience Band, Lil Kleine, Jacqueline Govaert, Naaz, My Baby, Jeangu Macrooy, Canshaker Pi (na afzeggen van Death Alley) en Rondé (na afzeggen van Coely).

In 2019 vindt er ook een editie van Appelpop plaats, dan op 13 en 14 september, ook dan zal het festival gratis te bezoeken zijn. Over namen voor de line-up is nog niks bekend. Voor meer informatie neem je een kijkje op de festivalpagina.

Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Fata Boom

A FESTIVAL DOWNTOWN KOMT MET 2E DEEL LINE-UP (O.A...Op maandag 10 september maakte A Festival Downtown het tweede deel van de...

Complexity Fest news

DATUM EN EERSTE ZES NAMEN VOOR COMPLEXITY FEST BEKEND In 2019 vindt alweer de vierde editie van het Haarlemse Complexity Fest...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.