Datum Appelpop 2020 bekend

Appelpop algemeen
Datum Appelpop 2020 bekend
Door myrthehuisman op 16 september 2019 - 12:42 1 De 29ste editie van het gratis festival Appelpop in Tiel zal op 11 en 12 september 2020 plaatsvinden. Dit laat de organisatie van het festival weten.

Appelpop werd afgelopen weekend gehouden en kan terugkijken op een geslaagde 28ste editie. Op het affiche van Appelpop stonden o.a. optredens van Racoon, De Staat, Within Temptation en Ilse DeLange. De nieuwe indeling van het terrein, met meer ruimte om te eten, foodtrucks, een overdekte Go-Tan Stage en een deels overkapte RaboStage, zorgde volgens de organisatie voor meer sfeer en intimiteit. Appelpop kan gratis zijn (en blijven) door de vele vrijwilligers en sponsors die het festival mogelijk maken.

Vanzelfsprekend was Festivalinfo ook aanwezig op Appelpop 2019. Hier vind je ons Appelpop 2019 fotoverslag.

Hier vind je al onze Appelpop 2020 informatie. We houden je zoals je van ons gewend bent op de hoogte van al het Appelpop nieuws en aankondigingen.
Green Day

GREEN DAY KONDIGT ROCK AM RING EN MEER EUROPESE...Vorige week bevestigde Green Day de Hella Mega Tour, waarmee de band in...

New Fall Festival news

COMPLETE LINE-UP NEW FALL FESTIVAL BEKEND MET O.A... Zojuist maakt New Fall de complete line-up bekend voor de editie van 2019....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.