Festivaltips voor dit weekend: o.a. Appelpop, Baroeg Open Air, Popronde en Breda Barst

Appelpop algemeen
Festivaltips voor dit weekend: o.a. Appelpop, Baroeg Open Air, Popronde en Breda Barst
Door sjoertb op 12 september 2019 - 15:34 1 De zomer is nog niet voorbij en er staan nog een hoop festivals voor de deur dit weekend. Op onze tiplijst voor deze week vind je onder meer Appelpop, Baroeg Open Air, Into The Woods, Breda Barst en Leffingeleuren.

Appelpop
13 en 14 september, Tiel

Appelpop is uitgegroeid tot het grootste popfestival in zijn soort. Het gratis evenement vindt plaats in tenten op de Tielse Waalkade. In september 2019 wordt het voor de 28ste keer georganiseerd. Onder meer Navarone, Davina Michelle, Rowwen Hèze, Ilse DeLange, Maan, De Staat en Suzan & Freek zijn dit jaar van de partij.

Meer informatie via: Appelpop

Baroeg Open Air
14 september, Rotterdam

Het Rotterdamse Baroeg Open Air kenmerkt zich door de brede, underground programmering en ontspannen sfeer. Voor de 13e editie zijn onder meer Dark Tranquillity, Hatari, Wild Romance, Samael, PRSPCT Assault en The Prototypes uitgenodigd.

Meer informatie via: Baroeg Open Air

Breda Barst
14 en 15 september, Breda

Breda Barst staat garant voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. Op het festival vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van eten, een markt en activiteiten voor kinderen. Goose, Navarone, Rondé, Indian Askin, For I Am King, Tape Toy en Fata Boom

Meer informatie via: Breda Barst

Into The Woods
14 en 15 september, Amersfoort

Kruip uit je schelp, hou je adem in en ga twee dagen lang los bij de podia van Into The Woods. Dit jaar zijn Zwart Licht, Postmen, Nightmares on Wax, Nuno Dos Santos en Olivier Weiter erbij.

Meer informatie via: Into The Woods

Leffingeleuren
13, 14 en 15 september, Leffinge

Leffingeleuren is een driedaags muziekfestival dat al jaren geldt als de ultieme afsluiter van het Belgische zomerseizoen. Op het programma staan onder andere De Staat, Whispering Sons, Brutus, Raketkanon, The Soft Moon en St. Paul.

Meer informatie via: Leffingeleuren

Verder is de Popronde begonnen! Tot en met eind november spelen de artiesten in 41 steden: van Leeuwarden tot Middelburg. Het festival landt deze week in:
Nijmegen (12 september)
Apeldoorn (13 september)
Gouda (14 september)
Roermond (15 september)

Volledig overzicht
Natuurlijk kun je onze festivalagenda raadplegen voor het complete aanbod.ddw

NIEUWE NAMEN VOOR DDW MUSIC FESTIVAL MET O.A BLUE...Vandaag zijn er meer dan 30 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Dutch...

Herrie Shitstorm

NIEUW METALFESTIVAL 'HERRIE' MET O.A.... ' Herrie ' is de naam van een nieuw metalfestival in Noord-Holland. Genres...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.