Line-up New Fall Festival 2018 compleet (o.a. Mac DeMarco)

Mac DeMarco
Line-up New Fall Festival 2018 compleet (o.a. Mac DeMarco)
Door MichaelaHendriksen op 19 september 2018 - 10:43 1 Van 25 t/m 28 oktober vindt dit jaar het New Fall Festival plaats in Düsseldorf, op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens. Het festival kent een onconventionele opzet waarbij de totaalbeleving rondom een serie concerten centraal staat. Het festival is verdeeld over vier dagen waarbij tickets voor de shows apart verkrijgbaar zijn. Nieuw dit jaar zijn de passe-partouts, met deze tickets kun je alle concerten bezoeken.

De organisatie van New Fall Festival heeft de complete line-up voor aankomende editie prijsgegeven: Mac DeMarco, Ibeyi, Scott Matthew, Tamikrest, Die Nerven, Hundreds, Drangsal, Der Plan, Goldroger, International Music, Moglii, Yuno, L’aupaire, Unter meinem Bett, Twit One en Bernd Begemann staan op het affiche van 2018.

Tickets voor het festival zijn nu in de verkoop. Tickets voor de losse shows op New Fall Festival zijn verkrijgbaar van €12.20 tot €32,-. Losse tickets zijn nu verkrijgbaar via de site van New Fall Festival.

De passe-partouts voor het New Fall Festival zijn verkrijgbaar voor €109,-. Via deze link koop je de passe-partouts voor het New Fall Festival.


W-Festival

AFFICHE W-FEST 2019 BIJNA VOLLEDIG MET O.A. THE...Het gebeurt niet vaak dat een organisatie al tijdens het festival zelf de...

Effenaar Eindhoven

NIEUW PROGRESSIVE MEERDAAGS FESTIVAL IN EINDHOVEN... Een nieuw progressive meerdaags festival verschijnt in Nederland:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.