Een horloge bij je festival outfit

Parkpop sfeer
Een horloge bij je festival outfit
Door sjoertb op 15 november 2018 - 15:57 1 Op een festival wil iedereen er altijd piekfijn uitzien. Ook de accessoires die je draagt op zo’n dag zijn van groot belang. Een horloge is één van deze belangrijke toebehoren, want elke keer op je telefoon moeten kijken is ook niet echt fijn, maar wat voor horloges zijn echt perfect voor festivals? Wij zetten de meest praktische en vette festival horloges voor je op een rij!

Olivia Burton horloges
De super vrolijke en fleurige Olivia Burton horloges zijn bijzonder populair onder dames en ze zijn bij uitstek geschikt voor festivals. Ze sluiten perfect aan op de vintage trend van het moment. De super fleurige prints en vlinders zijn razend populair onder dames. Ze zijn bijzonder betaalbaar en niet al te groot waardoor ze uitermate geschikt zijn voor festivals.



Afbeeldingen met dank aan: Horloge.nl

De perfecte match bij je outfit
Een mooi horloge kan je festival outfit echt helemaal compleet maken. Zo kan je de kleur van je outfit ook in je horloge terug laten komen. Wil je graag je favoriete vintage outfit aan? Maak deze dan helemaal af met een vintage horloge. Naast het matchen van je kleuren en stijlen kan je er ook voor kiezen om je horloge juist op te laten vallen door kleurcontrast met je outfit. En zo zijn er nog veel meer manieren om je outfit af te maken met het juiste horloge.

Minimalistische horloges
Grote horloges kunnen op een festival soms wat in de weg zitten en zijn daarom niet praktisch om meerdere redenen. Meerdere glazen drinken vastpakken is al wat lastiger omdat een groot horloge de bewegingen van je pols wat worden beperkt. Een minimalistisch horloge is daarom een echte uitkomst!

Vergeet niet je favoriete bandje
Naast de vele leuke bandjes die optreden tijdens een festival, zijn er ook veel horlogebandjes om uit te kiezen. Leer, rubber en metaal zijn voorbeelden van materialen die vaak in horlogebandjes worden gebruikt. Met het type en de kleur bandje kun je veel variëren zodat het horloge goed aansluit bij de outfit. Combineer bijvoorbeeld een zwart leren bandje met die nieuwe zwarte leren tas die je gekocht hebt. Door verschillende bandjes te gebruiken past je horloge altijd bij je outfit en andersom.

Je bent nu helemaal klaar om het perfecte horloge voor het festivalseizoen op te zoeken. Veel succes alvast veel plezier met het horloge!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rock Werchter 2019

TIEN NIEUWE NAMEN VOOR ROCK WERCHTER 2019 O.A....Rock Werchter 2019 komt vanochtend met tien nieuwe bevestigingen. Na de...

Roadburn 2019

NIEUW OP ROADBURN 2019: O.A. LOOP EN CRIPPLED BLACK... Van 11 tot en met 14 april 2019 staat 013 weer in het teken van Roadburn. Het...

REACTIES

Avatar metalupyourass
do 22 nov 2018 17:00

metalupyourass Zijn we aan het censureren? :D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.