Welcome to the Future dit jaar nog een eendaags festival

Down The Rabbit Hole sfeer 2015
Welcome to the Future dit jaar nog een eendaags festival
Door op 1In de zomer kondigde ID&T, de organisator van Welcome To The Future, aan om van het eendaagsefestival in het Twiske een weekender te willen maken (twee festivaldagen met een camping).

Vorige week startte stichting Hart voor het Twiske een protestactie tegen de uitbreiding van het festival, omdat ze zich zorgen maken om de flora en fauna van het natuurgebied.

Organisator ID&T zegt nu de beslissing terug te draaien en meer tijd te willen nemen voor de procedure. Bas Meijer van ID&T: "Het is in ieders belang dat deze procedure zorgvuldig verloopt. Er zijn zorgen van belanghebbenden uit de omgeving over de voorgenomen uitbreiding naar een meerdaags evenement met camping. Dat betekent dat we meer tijd nemen voor onderzoek, overleg en inspraak. Voor onze organisatie is naast zorgvuldigheid, ook het lokale draagvlak van groot belang, vandaar de keuze."

In 2019 vindt het eendaagse festival plaats op zaterdag 20 juli, van 12.00 tot 24.00 uur.news

EERSTE NAMEN BALATON SOUND 2019 BEKEND O.A. DON...Het vijfdaagse muziekfestival Balaton Sound , aan het gelijknamige Hongaarse...

Graspop 2019

NIEUWE NAMEN GRASPOP 2019: O.A. ROB ZOMBIE EN EAGLES... Metalheads worden vandaag getrakteerd op een nieuwe lading namen van Graspop...

REACTIES

Avatar pongolesi
vr 07 dec 2018 16:34

pongolesi Volgend jaar dus ook nog een eendaags festival ;)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.