Elf nieuwe namen voor London Calling: o.a. Still Corners

Still Corners
Elf nieuwe namen voor London Calling: o.a. Still Corners
Door op 1Voor de aankomende editie van London Calling zijn er vandaag elf nieuwe namen onthuld. Still Corners, G Flip, Hand Habits, Sophie And The Giants, CHAI, Jonathan Bree, Another Sky, Just Mustard, Corridor, Pottery en Tia Gostelow zijn van de partij.

Eerder was al bekend dat onder meer The Howl & The Hum, Anemone, Penelope Isles, Gently Tender en Body Type op het festival optreden.

Het popfestival London Calling begon in 1992 als showcasefestival voor de nieuwste beloftes uit Groot-Brittannië. Tegenwoordig biedt London Calling aan nieuwe, spraakmakende alternatieve bands uit het de hele wereld een podium, als springplank naar clubs en festivals.

Het festival vindt plaats in de zalen van het Amsterdamse Paradiso op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei. Tickets voor London Calling in Paradiso zijn hier verkrijgbaar.

Foto: Still Corners op Le Guess Who? door Gertjan van der LooADE 2014 Amsterdam Dance Event

ZES VETTE LOCATIES OP AMSTERDAM DANCE EVENTDit jaar vindt van 16 tot en met 20 oktober voor de 24e keer het Amsterdam...

Alcatraz 2019

OPETH EN MYRKUR NAAR ALCATRAZ HARD ROCK & METAL... Er zijn weer twee namen toegevoegd aan het programma van Alcatraz Hard Rock...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.