Koningsdag festival Kingsland breidt uit naar Rotterdam

Kingsland
Koningsdag festival Kingsland breidt uit naar Rotterdam
Door op 1Het Koningsdag festival Kingsland keert ook in 2019 terug in Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente, en voegt daar dit jaar ook Rotterdam aan toe. Het festival zal plaats vinden op het buiten terrein van Rotterdam Ahoy.

Kingsland gaat in Rotterdam een samenwerking aan met S’Oranje Festival, die de markt in Rotterdam al goed kent en hier al jaren vertegenwoordigd is. Kingsland is niet alleen het grootste muziekfestival tijdens Koningsdag, maar ook het grootste eendaagse muziekfestival van Nederland.

Bezoekers kunnen op Kingsland terecht voor verschillende muziekstijlen, variërend per stad van EDM, eclectic, hardstyle, deephouse tot techno, verzorgd door de grootste artiesten van het moment op verschillende podia. Onder meer Martin Garrix, Hardwell, Axwell ^ Ingrosso en Tiësto stonden eerder al op Kingsland.

De volledige line-up wordt binnenkort bekendgemaakt en de kaartverkoop voor Kingsland Festival start voor alle steden op 7 februari 2019 om 12:00 uur.
Cactusfestival news

NIEUWE NAMEN CACTUSFESTIVAL 2019: O.A. BLOC PARTY,...Zojuist is er een deel van het muziekprogramma van Cactusfestival 2019...

fritz kalkbrenner

COMPLETE LINE UP SOENDA FESTIVAL BEKEND O.A. FRITZ... Tijdens de elfde editie van Soenda Festival krijgen de bezoekers verspreid...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.