Nieuwe namen en projecten voor Rewire 2019

Nicolas Jaar
Nieuwe namen en projecten voor Rewire 2019
Door sjoertb op 24 januari 2019 - 16:32 1 Voor het festivalprogramma van de negende editie van Rewire zijn er nieuwe namen onthuld. Van 29 tot en met 31 maart 2019 vindt het festival plaats in en rondom de binnenstad van Den Haag.

Jesse Kanda, Tanya Tagaq, Mark Fell, Doon Kanda, Iona Fortune & NYX, Jennifer Walshe & Memo Akten, Elaine Mitchener & David Toop, Yona en meer artiesten zijn nieuw op de line-up. Bekijk hier het volledige programma.

Nicolás Jaar zal meer verschillende optredens doen dan eerder aangekondigd. De Chileens-Amerikaanse muzikant en componist staat onder de noemer Nicolás Jaar Group in de Grote Kerk met nieuw werk op piano, saxofoon en electronca. Ook geeft hij een hybride live/dj set op een bijzondere locatie in Den Haag.

Tickets voor Rewire 2019 zijn hier verkrijgbaar.

Foto: Nicolás Jaar op PITCH door Gaga Mucko

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



transition festival

LINE-UP VAN TRANSITION FESTIVAL 2019 COMPLEET: O.A...De organisatie van Transition Festival 2019 heeft de line-up compleet...

Amsterdam Open Air

NETSKY, LATIFAH, BROEDERLIEFDE, JORIS VOORN EN MEER... Amsterdam Open Air strijkt dit jaar weer in het Amsterdamse Gaasperpark....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.