Line-up van Transition Festival 2019 compleet: o.a Laura Mvula, MDC III

Laura Mvula
Line-up van Transition Festival 2019 compleet: o.a Laura Mvula, MDC III
Door MichaelaHendriksen op 25 januari 2019 - 14:57 1 De organisatie van Transition Festival 2019 heeft de line-up compleet gemaakt. Het festival vindt plaats op 6 april in TivoliVredenburg te Utrecht. Het festival focust zich op zowel de boegbeelden die nieuwe bewegingen in gang hebben gezet, als de nieuwe generatie die hier weer hun eigen draai aan geeft.

Eerder was al bekend gemaakt dat onder meer Metropole Orkest & Donny McCaslin feat. Jason Lindner, Bugge Wesseltoft/Dan Berglund/Magnus Öström – Rymden en 50 Years of ECM met Enrico Rava Sextet op het affiche staan. Laura Mvula, Arp Frique & Family feat. Ronald Snijders, Tawiah en MDC III maken de line-up compleet. Klik hier voor de volledige line-up.

Tickets voor Transition Festival op 6 april in TivoliVredenburg zijn verkrijgbaar voor €54. Via deze link koop je tickets voor Transition Festival.

Ga je net zo hard op festivals als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Appelpop

EERSTE NAMEN APPELPOP 2019 BEKEND: O.A NIELSON EN...De eerste zes namen voor Appelpop 2019 zijn bekend. Het festival vindt...

Rewire 2019

NIEUWE NAMEN EN PROJECTEN VOOR REWIRE 2019 Voor het festivalprogramma van de negende editie van Rewire zijn er nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.