Lowlands Festival doet aanvraag voor latere eindtijd headliners

review: Lowlands 2018 - Zaterdag N*E*R*D*
Lowlands Festival doet aanvraag voor latere eindtijd headliners
Door op 1De organisatie van Lowlands heeft een aanvraag ingediend bij de gemeente Dronten voor een latere eindtijd van de Alpha-tent in de eerste twee nachten van het festival. Na de eindtijd geldt er een strengere nachtnorm voor geluid.

In de nacht van vrijdag op zaterdag en van zaterdag tot zondag zou het festival graag doorgaan met het programma van het grootste podium tot 1 uur 's nachts (in plaats van 11 uur 's avonds).

Reden voor de aanvraag voor ruimere tijden is dat de shows van headliners beter tot z'n recht komen in het donker. De twee sub-headliners zouden op de vrijdag en zaterdag hierdoor ook kunnen profiteren van de duisternis. Bron: 3voor12

Morgen worden de eerste namen bekend van Lowlands Festival 2019.

Foto: N*E*R*D op Lowlands 2018 door Anne-Marie KokTomorrowland

EERSTE NAMEN TOMORROWLAND: O.A. CHARLOTTE DE WITTE,...De eerste namen van Tomorrowland zijn bekend. Op de podia van het festival...

Welcome to the Future 2019

LINE-UP VAN WELCOME TO THE FUTURE 2019 BEKEND: O.A.... De line-up van Welcome to the Future 2019 is bekend. Het techno- en...

REACTIES

geen avatar
wo 30 jan 2019 02:06

eatsleeprave.. Jaar of 10 te laat gevraagd dan.

 -5
geen avatar
wo 30 jan 2019 10:01

Rockingmonkey eatsleepraverepeat schreef:
Jaar of 10 te laat gevraagd dan.


Uhhh waarom dan ? Verkoopt elk jaar uit ? Goed programma, waarom zijn ze dan te laat ?
Zoals altijd weer een vage reactie.

 2
geen avatar
wo 30 jan 2019 10:33

eatsleeprave.. Altijd... Ze hadden die headliners toch al eerder kunnen vragen of die wat later zouden kunnen beginnen? Is dat nou zo moeilijk om te bevatten? Wie is er dan vaag? Na 22.45 geen band meer is toch niets man!

 -4
geen avatar
wo 30 jan 2019 10:57

Fiks82 eatsleepraverepeat schreef:
Altijd... Ze hadden die headliners toch al eerder kunnen vragen of die wat later zouden kunnen beginnen? Is dat nou zo moeilijk om te bevatten? Wie is er dan vaag? Na 22.45 geen band meer is toch niets man!


Ik snap de reactie wel van Rockingmonkey. Ik lees veel op deze site maar reageer nu voor het eerst, dus dat compliment kun je in je zak steken Eatsleeprave. Ik zie altijd afzeikreacties van jou op voornamelijk Pinkpop maar nu ook op Lowlands en eerlijk gezegd stoort mij dat enorm. Kritisch ok, ongenuanceerd zeiken om het zeiken, niet. Uiteraard staat je dat allemaal vrij, maar misschien zou het ook leuk zijn om eens positief te reageren. Dat zou wel heel tof zijn. Ik kijk er naar uit! Dan ook even mijn mening over het onderwerp zelf:, Goed dat Lowlands zichzelf blijft evalueren en tot de conclusie komt dat de headliners beter tot hun recht komen op latere tijdstippen. Benieuwd waar ze mee gaan komen.

 4
geen avatar
wo 30 jan 2019 14:09

eatsleeprave.. Ow jee op Pinkpop....Nou nou nou foei zeg! In de hoek ESR! Nu ook? Ik vind de line up werelds, met paar waardige headliners! Nu jij weer.... Ja eerlijkheid stoort, weet je wat mij pas stoort, meeloperij en zelf geen mening durven te hebben of er voor uit te komen, moedig dat jij eindelijk durfde te reageren, na tijden, wel een beetje jammer dat het ook al niet inhoudelijk is. Zeiken om het zeiken?Kom jij nu eens met argumenten aanzetten, want dat zeiken om het zeiken heb jij ook nu van mij gejat die term! Jouw probleem is net als nog een paar muziek leken, dat jij enkel negatieve zaken onthoud, ik onthoud enkel positiviteit, daarom sta ik wat vrolijker in het leven dan jij. Zet jij eindelijk een tekst neer, kom jij zeiken om het wat jij vind zeiken van een ander. Nee lekker consequent hoor en al helemaal een zeer inhoudelijke bijdrage. Dat van die headliners bedachten wij 15 jaar geleden al, daar hoef je toch geen rocket science voor te hebben gestudeerd?Toch bijzonder dat er 2 nieuwkomers zijn die dat al vooruitstrevend vinden hahaha. U ook een hele fijne dag gewenst. Owja en pinkpop is gewoon erg kut en anders niet. Nee kon het niet laten nee.

 -6
Avatar Marek
wo 30 jan 2019 14:56

Marek Je slaat een beetje door in het gevoel van een eigen mening moeten geven. Maar dat geeft niet, daar kom je later vanzelf een keer achter. Eigen mening is prima, ongenuanceerd reageren en iedereen afzeiken is een heel ander verhaal.

 3
geen avatar
wo 30 jan 2019 14:57

marcus75 please do not feed the troll

 1
Avatar pijnacker
wo 30 jan 2019 18:35

pijnacker Citaat :

EATSLEEPRAVE..
Ik zal wel weer een negatieve leek zijn

 0
geen avatar
wo 30 jan 2019 19:55

Fiks82 marcus75 schreef:
please do not feed the troll


Daar heb je een punt. Hij is enkel uit op provoceren, moest het even gezegd hebben. Helaas komt het niet binnen zo te lezen, dus ik laat het wat ESR hierbij.

 0
geen avatar
do 31 jan 2019 08:20

eatsleeprave.. Marek schreef:
Je slaat een beetje door in het gevoel van een eigen mening moeten geven. Maar dat geeft niet, daar kom je later vanzelf een keer achter. Eigen mening is prima, ongenuanceerd reageren en iedereen afzeiken is een heel ander verhaal.


Later als je groter bent...is dit een dreigement? Marcus ik ben geen trol! Pinkpop was jaren om half 11 afgelopen mogen nu tot 1 uur door, dan is Lowalnds toch erg laat waar het jaren maar tot 22.45 uur is, In het buitenland begint het pas na 20 uur. Volgens mij zeiken nu juist 6 meelopers mij af, voelen zich sterk met samenscholing. Maar alleen, hoe staan ze er dan voor irl kwa mening?

Ook zoiets hij is uit op, wederom een aanname, nee ik meen het, dit had echt 10 jaar eerder gemoeten, en ik blijf dus achter die uitspraak staan ook. Binnenkomen van ook jij MOET dezelfde mening hebben als wij, op welke machtpositie baseer jij je nu dan?

 -4
geen avatar
do 31 jan 2019 08:25

eatsleeprave.. Kan je merken hoe narrowminded jullie zijn, van 1 geluid graag.... In het buitenland bv. wordt o.a. ik geroemd, dat ik overdag nuchter, in alle talen spontaan gesprekken kan aanknopen of aanhaken, zonder er drank voor op te hebben of etc. Juist die openheid, directheid wordt nog door vele gewenst, maar Hollanders van een bepaalde generatie zitten zo vast in hun eigen cocoon, dat ik het serieus met ze te doen krijg. Sterke boy's! Zet hem op! Probeer uit je bubbel te komen! Met je komt er nog wel achter hahaha man man wat onzeker moet je dan wel niet zijn zeg...

 -4

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.