Meer dan 50 namen voor Lowlands 2019: o.a The Prodigy, Tame Impala en Twenty One Pilots

Lowlands 2019
Meer dan 50 namen voor Lowlands 2019: o.a The Prodigy, Tame Impala en Twenty One Pilots
Door MichaelaHendriksen op 30 januari 2019 - 10:43 1 De eerste lading namen voor Lowlands 2019 zijn bekend! Dit jaar vindt het festival plaats van 16 tot en met 18 augustus in Biddinghuizen. Vorig jaar stonden onder meer The Wombats, Gogol Bordello, Spinvis, De Staat, De Jeugd van Tegenwoordig, Gorillaz en DeWolff op het affiche. A Campingflight to Lowlands Paradise krijgt in 2019 zijn 27e editie.

De eerste namen voor Lowlands 2019 zijn: Tame Impala, The Prodigy, Twenty One Pilots, A$AP Rocky, Anderson .Paak, The National, New Order, Royal Blood, Anne-marie, Billie Eilish, Franz Ferdinand, Giorgio Moroder, The Good, The Bad & The Queen, Jon Hopkins, Jorja Smith, Paul Kalkbrenner en Ronnie Flex.

Ook de volgende acts staan allemaal op de planken in Biddinghuizen: Agoria (live), Antal, Denzel Curry, FKJ, Frank Turner & the Sleeping Souls, Helena Hauff, Honey Dijon, Hunee, Joji, Jungle, Jungle by Night, Mall Grab, Marcel Dettmann, My Baby, Parcels, The Streets, Thomas Azier, Weval, Willem, Ziggy Marley, Boy Pablo, The Chats, Code Orange, Courtesy, Denis Sulta, Dimension, Dub Inc, I Don't Know How But They Found Me, Idles, Marc Rebillet, Moonlight Benjamin, Pond, Slaves, This is Lovski, Two Feet en Whitney.

Lowlands geeft in hun persbericht aan snel met meer namen te komen. In totaal worden er weer ruim 250 acts verwacht.

Op deze pagina verzamelen we al het nieuws rondom Lowlands 2019. Gisteren werd bijvoorbeeld bekend dat het festival een aanvraag heeft gedaan bij de gemeente om acts in de Alpha tent tot later in de nacht de ruimte te geven.

Vanaf 2 februari 11:00 uur gaan de Lowlands tickets in de voorverkoop. Een kaartje gaat je 210 euro kosten. Hiervoor krijg je drie dagen Lowlands inclusief camping en pendelbus. Er zijn ook groepstickets waarmee je voor 2000 euro 10 Lowlands tickets koopt. Via deze link koop je een ticket voor Lowlands 2019. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor Lowlands 2019.

Vorig jaar kostten tickets voor Lowlands 195 euro. Dit jaar wordt dat met 210 euro dus 15 euro duurder. Een deel van deze prijsstijging wordt veroorzaakt door het hogere b.t.w. tarief dat sinds 1 januari voor concert- en festivaltickets geldt.


Wekelijks het belangrijkste festivalnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefreadingleeds

NIEUW OP READING & LEEDS FESTIVAL: O.A CHARLI XCX EN...Vandaag heeft de organisatie van Reading & Leeds Festival 50 nieuwe...

Dour 2019

NIEUWE NAMEN DOUR FESTIVAL: O.A. SKEPTA, ANDY C EN... Zojuist is er weer een lading nieuwe namen bekend geworden voor de aankomende...

REACTIES

geen avatar
wo 30 jan 2019 12:41

eatsleeprave.. Die god dawn hufters komen net met goede namen als mensen allang zijn afgesjaakt. New order gvd. Ook in de breedte erg sterk zo. Prodigy show in ziggo was top maar bizar kort uurtje. Ken ook vrijwel alle namen, en dat terwijl ik niet bepaald in de muziek van het moment zit...Slaves is wel een aansfluiting, maar krijgen ze er zeker bij als je Prodigy boekt...Door die boekingsdrammers.

 -5
geen avatar
wo 30 jan 2019 13:59

Rockingmonkey Waarom je het weer persé op zo'n rare manier verwoord is me een raadsel, maar het lijkt erop dat je enigszins positief bent voor de verandering ?
Ik weet niet wat je bedoeld met afgesjaakte (is dat een woord?) mensen, maar wij gaan al voor de 17e x met een groep van tussen de 20 en 30 mensen.

Qua line-up ontzettend sterk natuurlijk, hele sterke boekingen in het midden segment met Tame impala , The national & New order als uitschieters.

Zoals gezegd zijn wij er weer bij dit jaar :-)

 2
geen avatar
wo 30 jan 2019 14:13

eatsleeprave.. Omdat ik niet z'n ordinair meelopertje bent zoals jij, die maar correct over wil komen....
Bovendien waarom willen veel mensen, dat iedereen hetzelfde is? Be different...Stelletje eenheidsworsten ook.

Jij gaat vast en zeker voor Ronnie Flex....die past er ook wel...zeker bij dat nieuwe publiek van ze...

Midden segment?Tama is headliner voor ze! Sloten al eens af. Gemist destijds?

 -6
geen avatar
wo 30 jan 2019 14:40

Rockingmonkey Haha grappig, Hoe weet jij nou of ik een meeloper of eenheidsworst ben ? Dat zijn pure aannames die nergens op gebaseerd zijn.. Ik ga al een jaar of 15 elke zomer verschillende landen af voor mooie festivals, maar vind LL (en tegenwoordig komt BKS aardig in de buurt) gewoon de mooiste festivals van Nederland.

Ik ben trouwens geen flex fan. Maar vind het prima als ze er staan.

Ik vind jou (net zoals de meeste hier) gewoon een enorme azijnzijker die niet eens normaal dingen kan verwoorden.

eatsleepraverepeat schreef:
Midden segment?Tama is headliner voor ze! Sloten al eens af. Gemist destijds?


*zucht* zo vermoeiend dit...

 2
Avatar pijnacker
wo 30 jan 2019 18:38

pijnacker Citaat:

EATSLEEPRAVE..
Ik zal wel weer een negatieve leek zijn

 0
geen avatar
do 31 jan 2019 08:13

eatsleeprave.. Rockingmonkey schreef:
Haha grappig, Hoe weet jij nou of ik een meeloper of eenheidsworst ben ? Dat zijn pure aannames die nergens op gebaseerd zijn.. Ik ga al een jaar of 15 elke zomer verschillende landen af voor mooie festivals, maar vind LL (en tegenwoordig komt BKS aardig in de buurt) gewoon de mooiste festivals van Nederland.


Nee van jou zijn het gelukkig geen aannames, die arrogantie ook en inconsequentheid zeg!In het buitenland zijn echt wel veel mooiere dingen hoor, anders maak je net de verkeerrde keuzes.

Ja precies vind het prima dat Ronnie er staat, dat niveau doelde ik dus op, van ach so, wat geeft het?

Als ik zeg dat de line up goed is, zeik je azijn? Kijk, dan weet jij zelf ook dat het aan jou ligt, want je hoopt dat er wat te zeiken is op mij, daar komen jullie dan voor...

Heel gek irl zeg niemand, leek, negatief, azijn....Ook op Lowlands niet. Dat geeft jou weer wat te denken.

Kunnen verwoorden? Of niet willen zoals jij dat wenst? Moraalridder...van jij MOET het verwoorden zoals ik dat wil...Zeer dictatoriaal gedacht. En dus een eenheidsworst. Precies zoals ik al dacht en zei.

@Pijnstacker, jij bent nog helemaal never op ll geweest, dus maakt dat jou een leek correct.
Ik ben trouwens geen flex fan. Maar vind het prima als ze er staan.

Ik vind jou (net zoals de meeste hier) gewoon een enorme azijnzijker die niet eens normaal dingen kan verwoorden.

eatsleepraverepeat schreef:
Midden segment?Tama is headliner voor ze! Sloten al eens af. Gemist destijds?


*zucht* zo vermoeiend dit...

 -2
Avatar deHertog
do 31 jan 2019 11:57

deHertog eatsleepraverepeat schreef:
Omdat ik niet z'n ordinair meelopertje bent zoals jij, die maar correct over wil komen....
Bovendien waarom willen veel mensen, dat iedereen hetzelfde is? Be different...Stelletje eenheidsworsten ook.

Jij gaat vast en zeker voor Ronnie Flex....die past er ook wel...zeker bij dat nieuwe publiek van ze...

Midden segment?Tama is headliner voor ze! Sloten al eens af. Gemist destijds?


Ik ga speciaal voor Ronnie Flex

 1
Avatar triggerlex
do 14 mrt 2019 19:33

triggerlex Ik kwam echt puur om te kijken of EatSleepRave nog steeds alles beter denkt te weten en overal commentaar op heeft... not dissapointed at all.

Hoop echt dat ik naast je sta op de camping en je de god ganse nacht wakker kan houden.

Voor de anderen:
Laat de voorpret beginnen <3

Je bent er zelfs qua spelling en verwoording op achteruit gegaan. Begin je seniel te worden? Het is overigens "God damn" niet "God Ochtendgloren".
Analfabete pool.

"Ken ook bijna alles" knap van je, chapeau. Zal niet zijn omdat je zo sterk aan je eigen smaak houd, maar lekker met alle winden mee waait.. of loopt...

Jij hebt trouwens toch zo'n hekel aan "drugsmuziek" en Rap.. moet jij dan niet lopen vloeken en tieren om een groot deel van deze Line Up?

Lijkt me al heeeeelemaal mooi als je daadwerkelijk op me gaat reageren, zou betekenen dat je nog eens deze reacties bent gaan lezen, waarschijnlijk om te kijken of je nog aandacht krijgt.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.