Thunderdome keert terug naar Utrecht

Thunderdome
Thunderdome keert terug naar Utrecht
Door MichaelaHendriksen op 31 januari 2019 - 12:14 1 Op 26 oktober keert Thunderdome terug naar de Jaarbeurs te Utrecht. In 2017 maakte het hardcore festival al een comeback na vijf jaar afwezig geweest te zijn, dat doen ze dit jaar opnieuw.

Wie aan hardcore denkt, denkt ook aan Thunderdome. Vanaf begin jaren negentig groeide het uit tot een cultmerk. De afgelopen editie was in de pre-registratie direct uitverkocht. Meer dan 40.000 'gabbers' uit 54 landen hadden een kaartje bemachtigd.

De line-up voor Thunderdome 2019 wordt binnenkort bekendgemaakt.

Tot 6 februari kunnen de Die-Hard fans een persoonlijke code verzilveren om als eerste toegang tot een ticket te verkrijgen. Daarna zijn de fans met een geregistreerde Thunderdome-tatoeage aan de beurt op 27 februari. Op 27 maart start de Early Raver pre-registratie. Jezelf registreren voor een ticket kan een maand lang, tot en met 24 april via de website van Thunderdome.

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Download Festival

43 NIEUWE BANDS VOOR DOWNLOAD FESTIVAL UK: O.A....Er zijn 43 nieuwe bands toegevoegd aan de line-up van Download Festival UK...

Graspop 2019

GOJIRA, BEHEMOTH, ARCHITECTS EN MEER NAAR GRASPOP 2019 Er zijn 13 nieuwe namen toegevoegd aan het festivalprogramma van Graspop...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.